Acatistul Sfinților Părinți Ioachim și Ana, de mare ajutor în perioadele grele ale vieții!

Femeile care nu pot face copii, trebuie să citească…
Nu există persoană care să nu se confrunte de-a lungul vieții cu tot felul de probleme. Este momentul când trebuie să începeți să citiți acatiste, prin intermediul cărora rugile ne sunt ascultate de Dumnezeu și mijlocite de către sfinți.

Acatistele se citesc 40 de zile și sunt însoțite de post și spovedanie
Când începeți să citiți acatistele, trebuie să știți că o veți face o perioadă de 40 de zile, perioadă în care miercurea și vinerea va trebui să țieți post. De asemenea, trebuie să vă spovediți și să faceți milostenie.

Pentru vindecarea bolilor se recomandă să citiți Acatistul Sfântului Pantelimon, considerat ocrotitorul celor bolnavi dar și acatistul sfântului Nectarie, tămăduitorul celor suferinzi de maladii grave. În cazul în care copiii se îmbolnăvesc, părinții trebuie să citească acatistul Sfântului Stelian.

Acatistul sfântului Anton se citește pentru căsătorie
Pentru a vă găsi persoana cu care să vă petreceți întreaga viață și să vă uniți destinul, citiți acatistul sfântului Anton. De asemenea, părintele Argatu îi sfătuia pe tinerii care nu puteau să se căsătorească să citească timp de 40 de zile în fiecare dimineață Acatistului Sfântului Nicolae și în fiecare seară Acatistul Sfinților Părinți Ioachim și Ana.

Tot acatistul Sfinților părinți Ioachim și Ana se citește și de femeile care nu pot rămâne însărcinate, pentru a fi binecuvântate cu copii frumoși și sănătoși. De asemenea, acatistul Sfântului Ierarh Vasile, Grigorie și Ioan îndepărtează vrăjile, iar acatistul sfântului Vasile se citește pentru izbăvirea de farmece.

Ce înseamnă să ai ”cununiile legate” ne spune Părintele Ilarion Argatu!

Potrivit credinței populare, se spune că persoanele care nu s-au căsătorit sau întâmpină dificultăți mari pentru a-și întemeia o familie au cununiile legate.

Iată mai jos cum vă dați seama dacă vă confruntați cu o asemenea problemă!
„Unii iau semne de la tineri, le pun semne, aruncă cu apă de la vrăjitori în faţa lor, alţii lucrează cu semne de la morţi”

Porivit părintelui Ilarion Argatu, cunoscut ca unul dintre cei mai mari exorciști pe care i-a avut România:

„Legarea cununiei o fac vrăjitorii, fermecătorii şi oamenii cei răi. Unii din invidie, alţii din răzbunare, iar alţii fără motiv, pur şi simplu din plăcerea de a face rău, aleargă la lucrul cel necurat şi mănâncă norocul şi soarta cea bună a tinerilor”.

Tot sfântul părinte ne spune și cum lucrează vrăjitorii pentru a lega cununiile:
„Unii iau semne de la tineri, le pun semne, aruncă cu apă de la vrăjitori în faţa lor, alţii lucrează cu semne de la morţi: cu piedica de la mort, capete de lumânări culese de pe morminte, cu ţărână de pe morminte, cu apa cu care a fost spălat mortul, cu semne luate de la mort şi zic – când se va scula mortul acesta atunci să se căsătorească cutare”.

Semne care arată că aveți probleme și nu vă puteți întemeia o familie
Dacă o tânără care este cerută în căsătorie, este cuprinsă, fără motiv, de o stare de plâns, a mărturisit părintele Argatu, înseamnă că are cununiile legate. Aceeași problemă o au și cei care, atunci când participă la vreo cununie religioasă leșină în biserică.

Vi s-a întâmplat să vă doriți să fiți cerută în căsătorie de partener iar atunci când acesta, în sfârșit, a făcut-o, să nu-l mai vreți? Este tot un semn că un vrăjitor v-a legat cununiile. Nu în ultimul rând, dacă anii trec și nu vă faceți nici o relație care să ducă la căsătorie, înseamnă că cineva v-a pus gând rău.

Ce acatiste puteți citi pentru dezlegarea cununiilor
Când diavolul vă împiedică să vă întemeiați o familie, primul lucru care trebuie făcut este să mergeți la duhovnicul dumneavoastră și să mărturisiți păcatele începând cu vârsta de 7 ani.

Postiți cât puteți de mult și zilnic luați agheasmă, în fiecare dimineață, făcând totodată și 40 de metanii, în semn de supunere către Mântuitor.

În același timp se citesc Acatistul Sfântului Arhanghel Mihail, Acatistul Sfântului Nicolae, Acatistul Sfântului Mina, Acatistul Domnului Iisus Hristos. Când citiți acatistele, aprindeți 9 lumânări, care însemnă cele 9 cete cerești chemate în ajutor.

 

error: Content is protected !!