Ce acatiste să citești pentru a rezolva orice problemă care te apasă….

Se spune că rugăciunile ne sunt ascultate de către Mântuitor mai ales dacă sunt mijlocite de sfinți. Este momentul când trebuie să începeți să citiți acatistele pe care vi le recomandă preotul, în funcție de problemele pe care le aveți. Iată câteva acatiste și la ce vă sunt grabnic folositoare.

Acatistele se citesc doar în genunchi!
Pentru a vă smeri în fața Domnului, nu citiți acatistele la întâmplare, ci stând în genunchi, cu multă credință, timp de 40 de zile. De asemenea, trebuie să țineți post în zilele de miercuri și vineri.

Pentru iertarea păcatelor se citește Acatistul Domnului Iisus Hristos, iar petru întoarcerea la credință, Acatistul Sfântului Andrei, însă doar după ce v-ați spovedit la duhovnicul dumneavoastră. Cine vrea să-și îndeplinească dorințele trebuie să citească Acatistul Bunei Vestiri, cu o putere uriașă, iar pentru cei bolnavi vă este de mare folos Acatistul Sfântului Pantelimon, binecunoscut pentru faptul că alungă maladiile.

Mari minuni în vindecarea bolilor grave a făcut Acatistul Sfântului Ierarh Nectarie din Eghina. De asemenea, acesta este recomandat și celor care nu au un loc de muncă.

Cei care nu pot avea copii vor fi binecuvântați cu prunci după ce vor citi cu încredere Acatistul Sfinților Părinți Ioachim și Ana, iar tinerii care au necazuri cu socrii sau părinți își găsesc alinarea citind Acatistul Sfintei Filofteia.

Dacă vreți să îndepărtați duhurile rele, începeți urgent să rostiți Acatistul Sfântului Ștefan, iar Acatistul Sfântului Nicolae este grabnic ajutător în căsătorie și reușită la examene.

Nu în ultimul rând, Acatistul Sfântului Ioan Botezătorul este bun pentru cei care au procese, iar cel al Sfinților Ierarhi Vasile, Grigorie și Ioan îndepărtează vrăjitorii.

Acatistul Sfinților Părinți Ioachim și Ana, de mare ajutor în perioadele grele ale vieții!

Femeile care nu pot face copii, trebuie să citească…
Nu există persoană care să nu se confrunte de-a lungul vieții cu tot felul de probleme. Este momentul când trebuie să începeți să citiți acatiste, prin intermediul cărora rugile ne sunt ascultate de Dumnezeu și mijlocite de către sfinți.

Acatistele se citesc 40 de zile și sunt însoțite de post și spovedanie
Când începeți să citiți acatistele, trebuie să știți că o veți face o perioadă de 40 de zile, perioadă în care miercurea și vinerea va trebui să țieți post. De asemenea, trebuie să vă spovediți și să faceți milostenie.

Pentru vindecarea bolilor se recomandă să citiți Acatistul Sfântului Pantelimon, considerat ocrotitorul celor bolnavi dar și acatistul sfântului Nectarie, tămăduitorul celor suferinzi de maladii grave. În cazul în care copiii se îmbolnăvesc, părinții trebuie să citească acatistul Sfântului Stelian.

Acatistul sfântului Anton se citește pentru căsătorie
Pentru a vă găsi persoana cu care să vă petreceți întreaga viață și să vă uniți destinul, citiți acatistul sfântului Anton. De asemenea, părintele Argatu îi sfătuia pe tinerii care nu puteau să se căsătorească să citească timp de 40 de zile în fiecare dimineață Acatistului Sfântului Nicolae și în fiecare seară Acatistul Sfinților Părinți Ioachim și Ana.

Tot acatistul Sfinților părinți Ioachim și Ana se citește și de femeile care nu pot rămâne însărcinate, pentru a fi binecuvântate cu copii frumoși și sănătoși. De asemenea, acatistul Sfântului Ierarh Vasile, Grigorie și Ioan îndepărtează vrăjile, iar acatistul sfântului Vasile se citește pentru izbăvirea de farmece.

 

error: Content is protected !!