Ce sunt îngerii întrupați si cum ne vin acestia in ajutor!

Îngerii întrupați sunt spirite ale tărâmului angelic, care se încarnează ca oameni, pentru a-i ajuta pe ceilalți să învețe ceva foarte important.

Îngerul întrupat poate avea o durată foarte scurtă de viață. Rareori se căsătorește sau are copii. Totuși, unii trăiesc mai mult pentru a experimenta dragostea, căsătoria și statutul de părinte.

Îngerii care se încarnează ca ființe umane pot rămâne pe Pământ doar pentru o perioadă scurtă de timp, având o misiune sau un scop specific. Îngerii întrupați se află pe Pământ pentru a experimenta condiția umană, durerea, bucuria, fericirea, vulnerabilitatea și neajutorarea.

Îngerii nu sunt superiori oamenilor sau unei alte forme de viață. Ei sunt o altă formă de viață. Acești oameni păstrează încă o mare parte a puterii lor angelice, presupunând că pot învăța cum să o acceseze pentru a avea o relație strânsă cu divinitatea.

Mulți îngeri întrupați sunt asemeni nouă, ceea ce înseamnă că ei nu s-au născut îngeri, ci au intrat în trupul lor la momentul potrivit. Cei mai mulți îngeri întrupați sunt conștienți de sufletele lor multiple.

Cum îngerii sunt atât de apropiați spiritual față de creator, tind să fie foarte creativi ca oameni. Comunicarea este adesea dificilă pentru ei, astfel încât aceștia comunică prin muzică, artă sau scris. Mulți îngeri sunt sensibili la lumină, sunet și atingere și pot fi de asemenea clasificați drept copii de cristal.

În ceea ce privește chakra, aceasta se află chiar deasupra vârfului capului lor. Îngerii tind să aibă o coroană mai puternică sau mai hiperactivă și o chakră a celui de-al treilea ochi.

Îngerii se pot simți, de asemenea, limitați în corpul lor uman, ceea ce reprezintă una dintre lecțiile pe care trebuie să le învețe. Din acest motiv, visele lor pot fi adesea în afara experiențelor corpului pentru a ușura această restricție.

Îngerii apar frecvent în universuri paralele. Frecvența noastră energetică este puțin diferită; avem tendința de a sta între două lumi (sau mai multe).

Poveștile despre îngeri apar în aproape fiecare religie. Și multe dintre religii vor insista că îngerii nu se vor întrupa niciodată, dar acest aspect nu este adevărat. Ne-am încarnat să învățăm de la începutul vremurilor, nu numai pe această planetă, ci și în multe alte lumi.

Unii cred că îngerii incarnați sunt așa-numiții îngerii căzuți. Din nou, acest lucru nu este adevărat. În lumea spirituală nu există niciun concept de bine sau rău. Răul este numai în mintea omenirii și una dintre multele lecții pe care trebuie să le învățăm să le depășim.

Îndatoririle îngerului întrupat pot include meseriile de profesor, vindecător, consilier, supraveghetor, tutore sau ghid. Majoritatea îngerilor au o legătură puternică cu unul sau mai mulți arhangheli cunoscuți.

Ei sunt ființe spirituale literale care se străduiesc să aibă o experiență pământească.

error: Content is protected !!