Ce trebuie să faci de Florii ca să atragi belșugul

Una dintre cele mai mari sărbători ale creștinătății, Floriile ne amintesc de intrarea Mântuitorului în Ierusalim, unde a fost primit de credincioși cu frunze de palmier. Iată ce datini se păstrează de Florii pentru a atrage belșugul de partea voastră.

Ce să faci de Florii – Puneți salcie sfințită pe pomii fructiferi și la ferestre

Tradiția spune că pentru a atrage belșugul asupra voastră, sătenii agață de ramurile pomilor, pe butucii viței de vie, la stupi sau la ferestre ramuri de salcie sfințite.

Se spune că toți membrii familiei vor avea parte de prosperitate. În plus, mugurii salciei sfințite vor fi îngropați sub prima brazdă.

De asemenea, pentru a avea spor în casă, după ce vin de la slujba de Florii, se așează la ușă sau la fereastră crenguțe de salcie, pentru a atrage binele în casă.

Totodată, se spune că ramurile sfințite dacă vor fi prinse la brâu, vor ține la distanță durerile de spate.

Pentru o viață liniștită, crenguțele de salcie trebuie să fie ținute în casă o perioadă de un an. Nu în ultimul rând, se crede că salcia sfințită este cel mai bun antidot pentru mușcătura de șarpe.

Pentru a avea succes în dragoste, se fierbe o legătură de busuioc în apă, în noaptea de dinaintea Floriilor se spală părul cu fiertura rezultată. Cine vrea să-și găsească sufletul pereche, trebuie să arunce restul lichidului sub un păr pentru ca admiratorii să vină curând.

Felicia Iederă

Un VIDEO extraordinar pe care ca invitam sa-l urmariti! Apasa pe video si lasa un comentariu pe canalul lor de youtube! Sa ajutam acest cuplu care calatoreste prin lume si ne arata frumusetile ei cu un LIKE! E Gratis!

error: Content is protected !!