Cea mai puternica rugaciune pentru sanatate. Ce rugaciune sa spui cand esti bolnav!

Sfantul Ioan Gura de Aur spunea ca „rugaciunea este arma cea mai tare, vistierie care niciodata nu se goleste, bogatie nesecata, liman fara valuri, temelia pacii, radacina, izvorul, mama tuturor bunatatilor, mai puternica decat o imparatie”. Cand se afla in suferinta, oamenii cauta cea mai puternica rugaciune pentru sanatate. Iata trei rugaciuni puternice pe care sa le spui cand esti iti este greu.

Cea mai puternica rugaciune pentru sanatate catre Cuvioasa Parascheva

Ne inchinam la Dumnezeu si iti cinstim sfintele moaste, Sfanta Cuvioasa Parascheva. Propovaduind cu marire si cantari toate minunile tale care prin darul lui Dumnezeu si pentru a noastra mantuire am dobindit. Bine primita fa rugaciunea noastra, sfanta! Si grabeste totdeauna a ne ajuta ca sa cantam cu bucurie ispravile tale si slava lui Dumnezeu!

Doamne, Tu, Cel ce ai zis si s-a facut toata faptura, nu intoarce fata Ta de la noi pacatosii ca sa nu vina asupra-ne mania cea groaznica si infricosatoare a durerilor, care este rodul pacatelor noastre, ce in toata ziua, nenumarate, cu nesocotinta le savarsim. Noi suntem pacatosi, netrebnici si plini de rautate. Iar Tu esti izvorul vietii si al milostivirii.

Nu ne lasa, Doamne! Nu trece rugaciunea noastra a pacatosilor, nici ne rasplati noua dupa nelegiuirile noastre, ci pentru ca nu suntem vrednici a castiga milostivirea prin sarguinta cea de toate zilele, daruieste-ne-o Tu ca un indurat mult-Milostiv. Doamne, pentru rugaciunile Sfintei Cuvioase Parascheva, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toata rautatea si ne intareste cu Duhul Tau cel stapanitor, ca din adincul inimilor, cu bucurie sa slavim preasfant numele Tau in veci.

Amin!

error: Content is protected !!