Cele mai frumoase sfaturi duhovnicești adresate femeilor!

Sfinții părinți ne învață că Dumnezeu este pretutindeni și vede absolut totul, fiind gata să ajute pe cel care-i cere ajutorul. În ceea ce privește îndatoririle soției sau a mamei, toate acestea sunt înfățișate în scrierile sfinților Apostoli.

Vă prezentăm și cele mai frumoase sfaturi duhovnicești adresate femeilor…
“O femeie care nu iubeşte este cel mai vulnerabil loc din Univers. O femeie care iubeşte poate schimba Universul”.

“Nu te grăbi sa acţionezi în vremea dez-îndrăgostirii tale, pentru că toate alegerile tale vor fi oarbe şi îţi vor atrage răni greu de vindecat”.

“Bărbaţii văd femeia rănită de o despărţire, aşa cum vulturii văd animalul bolnav şi îl atacă. Teme-te să fii o jertfă pentru devoratorii de carne, pentru că eşti lăsată să desparţi pe fiu de tată şi pe tată de fiu, să alegi ce este slab de ce este puternic, ce este bun de ce este rău pentru a pune ordine în lume. Nu uita că cel mai puternic bărbat poate fi îmblînzit doar de o femeie – fii tu cea care o va face”.

“Femeia are şansa de a alege o singură dată; dacă o ratează, obiectul alegerii devine ea”.

“Fii atentă să nu ajungi un lucru de umplut golul – pentru aceasta fii tu partea cea plină”.

“Nu face caz din însoţirile pripite şi nu povesti soţului legiuit despre ce a fost odată, nici de bine, nici de rău. De vei povesti de bine, ai putea trezi gelozia lui, iar de vei povesti de rău, te vei defăima şi pe tine, şi pe el, făcîndu-l părtaş la lucrurile nedemne din viaţa ta”.

“Trăieşte ca şi cum toată lumea ar cunoaşte totul despre tine – asta va face purtarea ta plăcută tuturor şi vorbele tale lipsite de semeţie”.

“Nu descoperi o greşeală veche fără a fi întrebată, căci în loc de răsplată pentru sinceritate vei primi bătăi peste răni pe care viaţa ţi le-a adus şi fără asta”.

“Nu mulţimea vorbelor dulci şi nici iscusinţa răsucirilor izbăvesc de greşelile trecutului, ci faptele bune care ajung să le întreacă pe cele rele”.

“Dacă a te lăuda cu frumuseţea naturală e un lucru deşert care descoperă goliciunea dinăuntru, cu cît mai ruşinos este să te lauzi cu frumuseţea hainelor!”.

“O lumină uşoară care îţi cade pe faţă te arată mai frumoasă decît un proiector care-ţi bate din spate. Nu întoarce spatele luminii, pentru că atunci faţa ta va deveni o umbră neagră”.

Secretele femeilor trecute de 40 de ani… De ce sunt mult mai apreciate de bărbați!

„ Cu vârsta, îmi plac tot mai mult femeile trecute de 40…”
Am multe motive pentru a spune asta. De exemplu, o femeie de 40 de ani nu te va trezi niciodată noaptea pentru a te întreba la ce te gândești, ei îi este indiferent la ce te gândești…

Femeia de 40+ nu va bombăni pentru faptul că privești prea mult fotbal, ea se va ocupa ce ceea ce-i place, de obicei cu ceva mult mai interesant. O femeie de 40 ani se cunoaște destul de bine, pentru a fi sigură cine este, ce-și dorește, și de la cine își dorește. Foarte puține femei de această vârstă sunt interesate de părerea celorlalți despre ele sau despre ce fac ele.

Știi ce? Femeile de 40 de ani au simțul respectului de sine.
Ele rar vor ajunge să facă istericale la operă sau într-un restaurant.

Femeile mature știu să aprecieze, căci ele știu ce senzație îți oferă nemulțumirea
Femeile de 40 de ani îți fac cunoștință cu prietenele lor. Femeile mai tinere pot să-și evite chiar și cele mai bune prietene, pentru că nu au încredere în partenerul lor. Femeile mature nu au nicio problemă dacă le vei găsi pe prietenele lor atrăgătoare. Ele știu că prietenele lor niciodată nu le vor trăda.

Rujul roșu aprins arată minunat pe buzele femeilor de 40 de ani, ceea ce nu putem spune despre cele mai tinere. Dacă înveți să ingnori câteva riduri, vei descoperi că femeile de 40 de ani sunt mult mai senzuale decât cele tinere.

Femeile de 40 de ani sunt sincere, ele vor spune direct dacă ești un nerușinat și te comporți ca atare. Nu va trebui să ghicești care este atitudinea lor față de tine.

Așa că există multe motive pentru care femeile de 40+ sunt mult mai admirate și mai atrăgătoare.”

Mulțumim, Andi Runi, pentru constatări!

 

error: Content is protected !!