Citește Rugăciunea de joi pentru curățarea sufletului de păcate!

A venit vara și doriți să vă curățați sufletul de păcate? Aveți mai jos o rugăciune care va fi de mare ajutor.

Citește-o 3 săptămâni la rând, doar în ziua de joi și sufletul tău va fi purificat!
”Doamne Iisuse Hristoase, Fiule şi Cuvântul lui Dumnezeu Tatăl, Care în ziua de astăzi ai luat Cina cea de pe urmă, cu ucenicii Tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor şi ale ucenicului care Te-a vândut!”

Apoi, luând pâine şi vin în mâinile Tale Cele Sfinte şi binecuvântându-le cu puterea Ta cea Dumnezeiască, le-ai făcut însuşi Trupul şi Sângele Tău, cu care i-ai împărtăşit zicând: „Luaţi, mâncaţi şi beţi, că acestea sunt Trupul şi Sângele Meu, pentru ca să se ierte păcatele voastre”.

”Cela ce tot în ziua aceasta Te-ai înălţat la cer şi ai şezut de-a dreapta lui Dumnezeu, Tatălui Tău, să împărăţesti împreună cu El în veci, ca Unul-Născut Fiul Său preaiubit. Rogu-Te deci, pentru rugăciunile ucenicilor Tăi, iartă păcatele noastre, ale tuturor, ale celor vii şi ale celor răposaţi.”

Dă-mi, Doamne, lacrimi fierbinţi, ca să-mi plâng păcatele…
”Darul Tău cel curăţitor, care a spălat picioarele ucenicilor Tăi, să spele şi să curăţească inima şi sufletul meu, ca aşa, cu vrednicie, cu curăţie şi cu umilinţă să mă împărtăşesc cu Sfintele Tale Taine, acum şi în timpul morţii mele, iar în ora despărţirii mele, cu bucurie să se suie sufletul meu la Tine, fără de nicio frică, întrebare sau împiedicare să trec vămile văzduhului, intrând în mărirea Ta cea cerească. Ajută-mi, Doamne, ca să Te măresc în veci, să mă închin Numelui Tău Celui Sfânt.

Amin.”

Rugăciunea lumânărilor aprinse face adevărate minuni în viața dumneavoastră

Aveți o suferință de care credeți că nu veți mai putea scăpa? Sănătatea a devenit din ce în ce mai precară?
Problemele se țin lanț și nimic nu pare să le rezolve? Aveți la dispoziție o rugăciune care dacă va fi spusă cu toată inima și credința, va face adevărate minuni: ritualul lumânărilor aprinse.Aprindeți 40 de lumânări într-o zi de vineriPentru ca rugăciunea să aibă cel mai mare efect, e de preferat să fie începută într-o zi de vineri în care se ține post (de preferat post negru). Atenție! Rugăciunea se începe seara, dar trebuie să aveți grijă să o terminați înainte de miezul nopții. Aprindeți toate cele 40 de lumânări și pentru fiecare dintre ele, rostiți de patru ori Tatăl nostru. În total de 160 de ori. După ce lumânările au ars, spuneți o singură dată rugăciunea lumânărilor aprinse.

Încă 7 zile de post
Începând cu a doua zi, veți ține post șapte zile, perioadă în care, în fiecare zi veți aprinde 6 lumânări, rostind rugăciunea Tatăl nostrum de patru ori pentru fiecare lumânare aprinsă. La final, veți spune din nou rugăciunea lumânărilor aprinse. Ulterior, timp de 6 săptămâni, aprindeți o lumânare în fiecare miercuri și vineri, în aceste zile ținând și post. Resturile lumânărilor se strâng și se duc la biserică. Se spune că rugăciunea trebuie dată mai departe la 40 de persoane.

„Doamne Dumnezeul meu, precum arde lumânarea mea de repede, așa să mă ajuți și Tu, împreună cu Maica Precista și cu toți sfinții! Fă să piară tot atât de repede toate farmecele, spurcăciunile, relele și patimile, blestemele și lucrurile diavolești, descântecele, meșteșugurile și uneltele diavolești de la locul unde stau, de la casa mea, din familia mea, de la cei bântuiti de patimi (băutură, cafea, tutun, curvie, jocuri de noroc, neascultare și nesupunere, înjurăturile de cele sfinte), din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu.

Doamne, ajută-mă să-mi recapăt sănătatea, liniștea, sporul și prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, să fiu binevăzut, să am spor în casă, sănătate la animalele domestice, să fiu ferit de accidente și de rele întâmplări, eu și casa mea, familia și colaboratorii mei.

Doamne, depărtează vrăjmașii și îmblânzește-i. Dă-mi o soartă bună și fă să se dezlege cununiile și făcăturile, să fiu ferit de argintul viu și lucrurile vrăjitorești să nu aibă putere asupra mea.

Doamne, ferește casa mea de ură, invidie, de certuri, de bătăi, de boli molipsitoare, de beții, de anturaj prost.

Doamne, ferește familia mea și sufletele noastre de toate încercările și răutățile și dă-ne, Doamne, sănătate, împliniri, realizări și viața fără de primejdii.

Doamne, întărește-mă și păstrează-mi credința. Ocrotește-mi părinții, frații, surorile (se rostesc numele rudelor menționate) și dezleagă blestemele viilor și mortilor căzute asupra noastră. Luminează mintea și calea copiilor noștri, dă-le spor la învățătură și reușită în viață.

Doamne, veghează și întărește pe toți cei de-un neam și de-o credință cu noi. Doamne, ai grija de toți copiii și de copiii mei. (Se spun acum toate numele celor pentru care te rogi. )

Doamne, dă-ne pâinea cea de toate zilele și liniștea ta cea sfântă! Doamne, fă să se împlinească rugăciunile noastre!

Doamne, ajută-ne!
Doamne, iartă-ne!
Doamne, miluiește-ne!
Doamne, fie-Ți milă de noi!
Doamne al puterilor, fii cu noi!

Amin!”

error: Content is protected !!