Cum îți dai seama că ai cununiile legate și ce trebuie să faci

Multe persoane care nu își pot găsi sufletul pereche, nu reușesc să se căsătorească sau au relații de cuplu care eșuează de fiecare dată pun aceste probleme pe seama cununiilor legate.

Probabil că ai auzit de această exprimare și că te-ai întrebat întotdeauna la ce se referă acest lucru și cum îți poți da seamă că cineva ți-a legat cununiile. Chiar dacă atunci când auzim de cununiile legate gândul ne zboară la vrăji și farmece, biserica este de părere că problemele din viața de cuplu pot să apară și atunci când oamenii nu au o atitudine potrivită față de biserică, nu merg la spovedanie sau săvârșesc păcate foarte mari.

Cum îți dai seama că ai cununiile legate?
Legarea cununiilor se poate face prin trei modalități: legarea cununiilor prin păcatele personale, legarea cununiilor prin vrăji sau blesteme sau legarea cununiilor prin blestemul părinților, potrivit crestinortodox.ro.

Legarea cununiilor poate să apară și atunci când păcatele personale sunt mult prea grave. Atunci când au probleme în viața personală, multe persoane merg la biserică pentru a le fi citite rugăciuni, care să dezlege aceste blesteme. În această situație, preoții îi sfătuiesc pe oameni ca înainte de toate să își analizeze propriul comportament și să vadă dacă nu cumva acesta atrage aspecte negative în viața lor. Biserica este de părere că relațiile în afara căsătoriei pot reprezenta un impediment în formarea unei familii, tocmai pentru că acestea sunt considerate un păcat.

Blestemul părințillor, în special cel al mamei, este considerat unul foarte puternic. Cu toate acestea, nu toate blestemele se împlinesc, tocmai pentru că multe persoane cer dreptatea lui Dumnezeu având la bază un comportament negativ și egoist. Blestemele sunt cele care se răsfrâng în principal asupra păcătoșilor și se pot dezlega numai prin spovedanie.

În ceea ce privește legarea cununiilor prin vrăji și blesteme, acest lucru se poate face de către persoane rău intenționate, invidioase și care doresc răul celor de lângă ei. Astfel, aceste persoane apelează la tot felul de lucruri vrăjitorești pentru a aduce răul în viața anumitor persoane. Atunci când plănuiești să te căsătorești, dar evenimentul se amână mai tot timpul, când în relația de cuplu există o mulțime de probleme și discuții aprinse sau când persoana potrivită întârzie să apară, poate că ar fi bine să mergi la duhovnicul tău.

Preoții pot face slujbe de dezlegare, le cer oamenilor să se spovedească, să se împărtășească și să țină post, iar toate aceste activități pot duce la dezlegarea acestor vrăji și lucrări necurate.

Ce trebuie de făcut? Duhovnicul va cerceta situația în care se află tinerii, pentru că nu toate cazurile sunt la fel. Nu toate legările sunt făcute la fel și cu aceiași putere drăcească.

error: Content is protected !!