Cum îți dai seamă când cineva îți vrea răul și ești înconjurat de energii negative!

Nu aveți nici o explicație pentru care nimic pare că nu mai funcționează în viața dumneavoastră? Deși ați încercat să faceți tot posibilul să schimbați situația, parcă totul s-a înrăutățit?

Specialiștii în parapsihologie spun că e posibil să fiți înconjurați de energie negativă. Iată care sunt semnele care îți insinuează că anumite persoane îți vor răul…

Sunteți din ce în ce mai obosiți…
– Chiar dacă vă odihniți bine, dimineața dar și în cursul zilei deveniți din ce în ce mai obosiți? Este unul dintre semnele care trebuie să vă pună pe gânduri.

– Mai mult decât atât, odată ce o persoană ”vă vede cu ochi răi”, cum se spune în popor, începeți să întâmpinați și dificultăți financiare.

– Există cazuri de persoane care, deși câștigau foarte mult, au ajuns din cauza energiilor negative să nu-și mai poată permite să-și plătească nici măcar facturile.

Și asta nu e tot…
– Sunt momente în care vă simțiți din ce în ce mai stresați, chiar dacă nu aveți motive întemeiate? Acest lucru se datorează tot energiilor negative.

– Un semn de negativitate îl constituie și sistemul imunitar extrem de scăzut, lucru care duce la predispoziția de a face infecții, dar și faptul că nu mai puteți comunica cu oamenii.

– Apariția tulburărilor de somn și coșmarurile denotă tot energiile negative, când subconștientul avertizează că ceva este în neregulă.

– Nu în ultimul rând, semne ale negativității sunt și pierderea obiectelor.

Obiectele care aduc energii negative în casă. Scapă cât mai repede de ele!

Ați observat că în ultima perioadă ceva nu merge bine în casa dumneavoastră? Știați că există anumite lucruri care vă aduc ghinion? Iată câteva dintre obiectele de care trebuie să scăpați cât mai repede cu putință pentru a avea o viață așa cum v-o doriți…

Nu păstrați în locuința dumneavoastră ceasuri defecte
Din cele mai vechi timpuri, oamenii au considerat că ceasurile care s-au stricat trebuie aruncate. Nu de altceva, dar dacă acesta va începe să funcționeze după o anumită perioadă, anunță moartea cuiva.

De asemenea, tradiția spune că nu trebuie să locuim într-o casă cu mai multe intrări, pentru că ieșirea și intrarea de pe o ușă pe alta aduce ghinion.

Natura moartă e aducătoare de boli
Florile uscate sau animalele împăiate sunt iarăși obiecte de care trebuie să scăpați cât mai repede posibil pentru că atrag bolile și chiar moartea.

De asemenea, energiile negative sunt atrase de fotografii cu dezastre naturale. Dacă s-a întâmplat să pierdeți unul dintre pantofi, celălalt trebuie aruncat urgent, pentru că atrage singurătatea și nefericirea. La fel de repede trebuie duse la gunoi și paharele sau oglinzile sparte.

Tradiția spune că prin acele spărturi, poate intra oricând ghinionul. Ghinion veți avea și dacă păstrați lucruri pe care nu le mai purtați iar dacă aveți o mătură ruptă sau deteriorată e posibil să apară și problemele financiare.

 

error: Content is protected !!