Cum sa va PURIFICAȚI SUFLETUL cu ajutorul ÎNGERULUI PĂZITOR!

De ce aveți nevoie pentru a trăi o viață fericită? În primul rând să vă curățați sufletul. Iar cea mai bună metodă pentru a vă purifica sufletul este să vă chemați în ajutor îngerul păzitor.

DETAȘAȚI-VĂ DE TOT CE E RĂU

Toți specialiștii vorbesc de eliberarea sufletului de energiile negative. Cum reușim să facem acest lucru? Ce ați spune dacă ați reînvăța să iubiți natura, ca în copilărie? Încercați să mergeți într-o pădure, să îmbrățișați un copac și veți constat cum vă eliberați de toate problemele pe care le aveți.

Mai mult decât atât, stați cât mai departe posibil de oamenii care vă transmit energii negative. Autocontrolul este o altă metodă de a vă purifica sufletul. Și nu uitați că nu trebuie să răspundeți cu rău la cei care vă fac rău. Importante nu sunt aceste persoane, ci sufletul dumneavoastră, care nu poate trăi fericit dacă e pătat…

SPUNEȚI-I O RUGĂCIUNE ÎNGERULUI OCROTITOR

Întotdeauna când avem o problemă, de mare folos ne este să chemăm în ajutor îngerul nostrum păzitor, spunându-I următoarele cuvinte: „Înger drag, am nevoie de ajutorul tău. Înger, îngerașul meu, Ce mi te-a dat Dumnezeu. Cu inima zdrobită și cu sufletul îndurerat, Stau înaintea ta și mă rog.

Păzitorul sufletului și al trupului meu, Treci cu vederea toate greșelile sufletului meu cel ticălos. Și mă izbăvește de cursele înșelătorului.” Destăinuiți-vă acestuia și spuneți-i ce probleme aveți, apoi cereți-I ajutorul cu voce tare: „Îngerașul meu, te rog ajută-mă să … (puneți-vă dorința).” Vă va răspunde foarte repede și vă va oferi ajutorul mult dorit.

CITATE DIN SFÂNTA BIBLIE DE CARE ESTE BINE SĂ ȚINEM CONT!

Descoperirea omenească cea mai presus de fire, spun sfinții părinți, se găsește doar în Sfânta Scriptură, carte pe care o poate desluși orice om de pe pământ.

IATĂ CARE SUNT CITATELE DIN BIBLIE, CARE VĂ VOR PUNE PE GÂNDURI ȘI DE CARE ESTE BINE SĂ ȚINEM CONT!

“Fraţilor, chiar de va cădea un om în vreo greşeală, voi cei duhovniceşti îndreptaţi-l, pe unul ca acesta cu duhul blândeţii, luând seama la tine însuţi, ca să nu cazi şi tu în ispită.”

”Purtaţi-vă sarcinile unii altora şi aşa veţi împlini legea lui Hristos.”

”Cel ce seamănă în trupul său însuşi, din trup va secera stricăciune; iar cel ce seamănă în Duhul, din Duh va secera viaţă veşnică.”

”Deci, dar, până când avem vreme, să facem binele către toţi, dar mai ales către cei de o credinţă cu noi.”

”Nimănui cu nimic nu fiți datori, decât cu iubirea unuia față de altul.”

”Chiar dacă aș vorbi în limbi omenești și îngerești și n-aș avea dragoste, sunt o aramă sunătoare sau un chimval zângănitor. Și chiar dacă aș avea darul prorociei și aș cunoaște toate tainele și toată știința, chiar dacă aș avea toată credința, așa încât să mut și munții și n-aș avea dragoste, nu sunt nimic. Și chiar dacă mi-aș împărți toată averea pentru hrană săracilor, chiar dacă mi-aș da trupul să fie ars și n-aș avea dragoste, nu-mi folosește la nimic.”

”Unde vei muri tu, voi muri și eu și voi fi îngropat acolo. Facă-mi Domnul ce o vrea, dar nimic nu mă va despărți de tine în afară de moarte!”

”Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuiește; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândește la rău, nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul, nădăjduiește totul, suferă totul. Dragostea nu va pieri niciodată.”

”Iubiților, să ne iubim unul pe altul, pentru că dragostea este de la Dumnezeu și oricine iubește este născut din Dumnezeu și cunoaște pe Dumnezeu.”

”Cel ce nu iubește n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubire.”

error: Content is protected !!