Cum vă protejați de farmece și deochi purtând aceste metale asupra voastră!

Elimină farmecele și deochiul – Din cele mai vechi timpuri, oamenii au folosit amuletele pentru a fi feriți de deochi, farmece sau pentru a-și regăsi liniștea interioară. Iată ce materiale puteți folosi și la ce vă sunt folositoare amuletele…

Elimină farmecele și deochiul – Atenție! Aurul se încarcă cu gândurile negative ale celui ce îl poartă
Marea capacitate a argintului este aceea de a respinge influențele negative și a le întoarce către cel care le-a trimis, afirmă bătrânii.

Poate de aceea, amuletele de argint sunt cele mai folosite din trecut. Mai mult, argintul ucide microbii, protejează sufletul celui care îl poartă, ține departe magia, blestemele și deochiul.

Puteți folosi amulete din argint, fie sub formă de cruce, inimă sau chiar cheie.

În ceea ce privește aurul, aveți mare grijă… Aurul se încarcă cu gândurile negative ale celui care îl poartă, dar și ale celor din jur. De aceea este recomandat să nu purtați prea multe amulete confecționate din acest metal.

Pe de altă parte însă, aurul amplifică energiile din interiorul corpului. Dacă alegeți să purtați amulete din oțel, trebuie să știți că acest metal vorbește despre curaj, hotârâre și succes, influențând spiritul.

Elimină farmecele și deochiul – Oțelul oferă și el , protecție…
De asemenea, și oțelul are capacitatea de a alunga farmecele și a vă proteja de spiritele rele. Puteți alege să purtați lacăte micuțe din oțel, trifoi cu patru foi, chei sau cruci.

Trebuie să știți că farmecele şi deochiul există şi se practică și în zilele noastre,  chiar dacă ştim că nu este tocmai ortodox să credem în farmece, unele persoane recurg la ele, ca ultimă metodă pentru a-şi atinge scopul. Așa că, nu ar fi rău dacă ați încerca și metodele mai sus amintite!

error: Content is protected !!