De ce este bine să însemnați orice loc în care intrați, cu semnul crucii, spunând Amin!

Cine îl are pe Dumnezeu în minte și în inimă ca pe cel mai puternic ajutor, nu va pățit nimic și va fi ferit în orice moment al vieții lui de nenorocire și năvălirile drăcești, ne învață sfinții părinți.

La rândul său, sfântul cuvios Paisie Velicikovski de la Neamţ ne îndeamnă ca orice loc în care intrăm să-l sfințim făcându-ne semnul crucii.

Închinați-vă patul când mergeți la culcare
Orice gând întărește un credincios sau îl slăbește. De aceea, toți trebuie să fim curajoși și să ne întărim inima, dar mai ales să apărăm de frică și de rele, cu semnul crucii. Sfântul cuvios Paisie Velicikovski de la Neamţ ne învață să ne facem cruce în orice lăcaș am poposi, spunând rugăciuni și Amin!

Doar atunci veți reuși să intrați cu îndrăzneală, iar orice demon care s-ar afla prin apropiere, se va simți rușinat și va părăsi locul. Așa cum frumos a spus Dumnezeu: „Iată, v-am dat putere să călcaţi peste şerpi şi peste scorpii, şi peste toată puterea vrăjmaşului şi nimic nu vă va vătăma” (Luca, 10,19).

De asemenea, înainte să mergeți la culcare, închinați-vă patul și nu adormiți niciodată înainte să vă spuneți rugăciunea de seară. Nu în ultimul rând, închinați-vă și rugați-vă chiar și în gând înainte să intrați la un examen sau atunci când aveți de făcut o operație grea.

Dumnezeu este alături și vă va ajuta să vă împliniți toate dorințele!

error: Content is protected !!