Doi părinți sfinți îți spun ce să faci ca să dacă ai pagubă în casă! Vreţi să coboare mila lui Dumnezeu peste casele voastre? Așa să faci!:

Doi părinți sfinți îți spun ce să faci ca să dacă ai pagubă în casă! Vreţi să coboare mila lui Dumnezeu peste casele voastre? Așa să faci!:

Ce să facă cei ce au pagube în casele lor?

Cea mai folositoare rugaciune pentru cei ce au fost pagubiti sau jefuiti este Acatistul Sfantului Mucenic Mina, cu o zi de post. Paguba pe care o sufera cineva este considerata ca o milostenie la Dumnezeu; ea nu este trecuta cu vederea. In Biserica Ortodoxa, cel mai grabnic ajutator pentru pagube si furturi este Sfantul Mare Mucenic Mina. De aceea, in asemenea cazuri, ii citim cu post si evlavie acatistul si unele rugaciuni. Multi din cei ce fac aceasta cu credinta, afla lucrurile disparute si pe cei ce le-au rapit.

Arhimandrit Cleopa Ilie

***

Vreţi să coboare mila lui Dumnezeu peste casele voastre?

Toţi cei ce vreţi să se coboare mila lui Dumnezeu peste casa voastră şi peste ostenelile mâinilor voastre, curăţiţi-vă sufletele voastre cu rugăciuni, cu spovedanie curată şi cu post. Şi veţi vedea cum are să vină mila lui Dumnezeu şi ocrotirea lui Dumnezeu asupra voastră şi asupra a tot lucrul mâinilor voastre.

Să vă pocăiţi şi să nu mai păcătuiţi. Să alergaţi la spovedanie curată şi la Sfânta Împărtăşanie, căci altfel nu vine ocrotirea lui Dumnezeu asupra voastră şi asupra casei voastre. Nu uitaţi însă, că postul este poarta, iar epitrahilul este uşa. Iar, cu acestea, vine ocrotirea vie a lui Dumnezeu, fără de care nu putem face nimic.

Părintele Arsenie Boca, Vreau să schimb lacrimile voastre în bucurie, Editura Agaton

error: Content is protected !!