L-au intrebat: „Au voie fetele la menstruatie in biserica?” Raspunsul preotului te va face sa razi

Preotul sibian Constantin Necula ajunge din nou in atentia presei cu raspunsurile lui haioase. Acesta ofera o explicatie surprinzatoare la o intrebare care framanta multe tinere si doamne.

„Au voie acestea sa intre in biserica atunci cand sunt la ciclul menstrual”?, l-a intrebat un tanar intr-o conferinta, dupa ce s-a tot vehiculat ca unii preoti nu sunt de acord sa le primeasca pe reprezentantele sexului frumos in Casa Domnului in aceasta perioada, pe motiv ca este pangarita biserica. Preotul Necula a raspuns intr-un mod haios intrebarii, fara sa stea pe ganduri, spre deliciul tinerilor care il ascultau.

„Nu avem ce sa discutam aici. Intrati linistite macar pana acolo unde va simtiti bine. Cred ca unii dintre noi exageram foarte, foarte mult in gestica asta ginecologica. Ca nu avem niciun cabinet ginecologic montat langa biserica sa ne spuna in ce perioada a lunii sunteti. De obicei stiti singure si respectati aceasta frumusete a intalnirii cu curatenia. Va intreb si eu asa, ca-s mai prost, mai tampitoi de felul meu, daca mireasa e in acea perioada, nu o cununam? Ii spunem, te duci acasa, mai stai cinci zile si ne intoarcem marti…?”, a declarat parintele Constantin Necula, intr-o conferinta sustinuta in fata tinerilor.

Parintele Necula, singurul preot din Romania care are zeci de mii de fani pe Facebook, a reusit sa devina indragit in randul tinerilor datorita faptului ca vorbeste despre religie intr-un mod atractiv si amuzant, reusind sa duca astfel invatatura Bisericii si la cei care de obicei o resping.

error: Content is protected !!