Mesajul renumitului părinte CALISTRAT pentru românii din DIASPORA.

”Romanii care lucreaza in strainatate s-au apropiat foarte mult de Dumnezeu. Este un fenomen extraordinar. (…) Cunosc o femeie care a lasat acasa cinci copii si a muncit doi ani aproape pe degeaba pentru a obtine permis de munca in Italia. A fost sclava doi ani. Dupa aceea a mai lucrat 15 ani si acum are o pensie de 400 euro si una mult mai mica de aici, din Romania. Trebuie sa ai curaj tu, ca mama, sa pleci sa muncesti pe degeaba doi ani si sa lasi acasa cinci copii. Asta este jertfa. La astfel de jertfe nu se ingramadesc multi si apoi este usor sa arunci cu piatra in Diaspora”, a spus părintele Calistrat.

”3-4 miliarde lei pe an intra bani in tara de la romanii care muncesc in alte tari si intretin acasa familia. Au avut politicienii curajul sa spuna ca vor impozita acesti bani si atunci trebuia sa li se puna pielea pe bat si trebuiau intrebati cat au dormit ei pe banci ca sa ma impozitezi pentru o suta de euro?

Nu e de ajuns ca imi iei TVA, nu este de ajuns ca imi pui adaosuri comerciale fara sa imi dai nimic? Impozitul pe casa, pe tren il platesc parintii care au ramas in tara, tu de ce sa imi iei bani? Mergand acolo si implementand ortodoxia cred ca Dumnezeu va varsa harul peste oamenii de acolo prin puterea Lui cea mare si nu ii va pierde pentru ca sunt romanii acolo, preotii, episcopii care se roaga ca ei sa prospere si sa aiba si romanii”, a spus parintele Calistrat Chifan.

Ce spune Părintele Calistrat despre femeile care nasc şi apoi aleg să se întoarcă la muncă: ”Copilul ăla nu va mai avea niciodată mamă!”

Părintele Calistrat, cunoscut pentru învăţăturile pe care le face publice pe internet, susţine că mamele care apelează la ajutorul bonelor pentru a-şi creşte copiii şi se întorc la muncă foarte repede după ce au născut greşesc foarte mult.

Părintele Calistrat a vorbit despre femeile care devin mame şi care aleg să se întoarcă la muncă la doar câteva luni după ce au născut şi a afirmat că aceşti copii nu vor avea niciodată mamă.

„Ce fac mamele? Nasc copii dar nu îi iubesc ele şi nu-i cresc ele, pun o bonă. Ce să simtă bona pentru copilul ăla, că doar nu-i carnea ei, nu-i ganguritul ei, nu-i sentimentul ei. Tu o plăteşti şi ea îl îngrijeşte conform standardelor, îl spală, îl îmbracă şi îi face tot ce trebuie, dar de ce tu, ca mamă, nu îţi poţi răpi un an, doi sau trei.. dar tu spui „Nu-mi periclitez cariera!” Nu îţi periclitezi cariera, dar îţi distrugi izvorul sentimentelor. Copilul ăla nu va mai avea niciodată mama, iar tu nu vei mai putea să fii niciodată mamă.. căci tu vei spune: „L-ai hrănit?

L-ai spălat?” şi faci poze cu el şi-l scoţi prin parc la o sărbătoare. Dar în rest tu nu-l cunoşti! Şi spui „Sunt o divă şi trebuie să mă respect!” Atunci te respecţi, când trage lapte din pieptul tău nu din biberon! Mirosul de mamă este ca mirosul de Dumnezeu, cum se sădeşte credinţă în suflet prin iubirea sinceră de Dumnezeu, tot aşa se sădeşte şi dragostea sfântă de mamă în inima pruncului.

Laptele mamei este nu numai hrană pentru anticorpi şi hrană, este viaţă şi sentiment care se transmit din mama în sufletul şi trupul pruncului. De aceea este bună şi cariera personală dar şi mai importantă este legătura sufletească şi maternă dintre mama şi fiu…pravila naturii…legea divină”, spune părintele Calistrat.

error: Content is protected !!