Misterul din paginile Bibliei. Ce se ascunde in Psalmul 118:8

Despre Biblie se stie ca:

– e cea mai citita, dar si cumparata carte din toate timpurile;

– a mentionat forma Pamantului inainte ca acest lucru sa fie aflat in timpul marilor descoperiri. Informatia se gaseste in Isaia 40:22;

– cea mai mica Biblie tiparita are 2 cm grosime, 4.5 cm lungime si 3.2 cm latime, dar si 20 gr si 878 pagini. Din cauza acestor dimensiuni trebuie citita cu lupa;

– se spune ca cel mai scurt capitol din Biblie este Psalmul 117, iar cel mai lung, Psalmul 119. Intre acestea este Psalmul 118, el fiind si mijlocul Bibliei. Cum s-a ajuns la aceasta conluzie? Simplu: daca numeri spra stanga rezulta 594 capitole,

iar daca numeri spre dreapta, tot 594. Adunate, dau 1188, adica Psalmul 118:8. Mijlocul e reprezentat de versetul: “Mai bine este sa cauti ajutor in Domnul decat sa te increzi in om”.

De ce nu e bine sa primesti cruciulita drept cadou

Amuletele au o putere speciala asupra noastra. Ele ne pot incarca energetic, ne pot oferi o stare de bine sau, dimpotriva, ne pot da o stare de iritabilitate.

Aproape totul despre puterea amuletelor: Ce se intampla daca porti o cruciulita la gat
Multe din micutele obiecte pe care le purtam in buzunar sau le punem la gat au puteri speciale, conform legilor ezoterismului. Este important sa le alegem cu grija si sa le purtam in anumite momente.

Cea mai puternica amuleta este cruciulita purtata la gat. Nu este doar o bijuteri care se potriveste unei tinute.
De multe ori, cruciulitele sunt mosteniri de familie, primite de la parinti sau bunici.

Trebuie spus ca odata cu predarea acestor obiecte (mai ales daca sunt sfintite in biserica) se va transfera si istoria spirituala, incarcatura vibrationala, emotiile pastrate timp de generatii. Daca acea cruciulita a purtat noroc generatiilor trecute va transfera acele energii pozitive urmasilor. Daca a fost martora la necazuri, este indicat sa renuntam la astfel de obiecte.

Se intampla mai rar ca o cruciulita sfintita sa aduca ghinioane, insa exista si astfel de posibilitati. Una din cele mai puternice bijuterii este rozariul purtat de catolici. Amuleta are o insemnatate speciala si poarta aceleasi energii indiferent daca este din lemn, argint sau aur.

In afara de cruciulite, pandantivele cu ingeri sau cu stele pot aduce protectia spirituala de care avem nevoie atunci cand ne simtim deznadajduiti. Pe de alta parte, forma de piramida, dragonul sau steaua lui David nu pot fi purtate de oricine.

Aceste simboluri sunt specifice doar oamenilor cu o inteligenta emotionala superioara. Ele pot actiona ca un bumerang. Cel care transmite energii negative sau este infuriat se poate lovi de aceleasi energii din partea unei alte persoane care poarta aceleasi amulete.

Multi oameni cred ca daca un obiect, amuleta sau statueta, se sparge toate energiile pozitive pe care l-a pastrat se vor dispersa. Aici e cu dus si intors.

Ezoteristii spun ca daca aceste obiecte se sparg in momente in care psihicul e la pamant, este principalul semn transmis de divinitate ca trebuie scapat de urgenta de anumite amintiri dureroase.

Ciobirea obiectelor de decor cumparate din magazinele cu tot felul de produse feng-shui este un alt avertisment ca ceva nu functioneaza cum trebuie in viata noastra.

Cei care au observat de-a lungul timpului felul in care amuletele ne influenteaza starea de spirit au constatat ca e foarte important in ce moment al vietii ne alegem obiectele norocoase.

Ele nu trebuie alese in momente de cumpana. Universul, se spune, nu ii rasplateste pe cei care apeleaza la divinitate doar in momentele de criza. E indicat sa cumparam astfel de obiecte atunci cand avem o stare de bine, cand energiile noastre pozitive sunt la cote inalte.

error: Content is protected !!