Modul CORECT de a consuma frunze de viță de vie pentru vindecarea corpului!

Frunze de viță de vie – Despre vița de vie se vorbește și în Biblie, încă din Vechiul Testament și, conform legendei, Noe a fost primul om care a cultivat această plantă. Rodurile viței de vie sunt strugurii din care, mai apoi, se face vinul, cu care Iisus Hristos avea să-i împărtășească pe ucenicii săi.

Frunzele de viță de vie sunt foarte bogate în nutrienți, inclusiv vitaminele A, C, E, K și o mulțime de vitamine, din complexul de B-uri, calciu, magneziu, cupru, mangan, fier și fibre. În plus, frunzele de viță de vie nu conțin grăsimi și au un conținut foarte redus de sodiu și de zahăr.

Frunze de viță de vie  – Vița de vie este folosită în medicina naturistă, cu rezultate uimitoare.

Frunzele de viță de vie  sunt alegerea perfectă, pentru persoanele care suferă de insuficiență venoasă cronică, o afecțiune care provoacă edemul și umflarea picioarelor, deoarece sângele nu se întoarce la inimă în mod corespunzător. Frunzele de viță de vie îi poate ajuta pe cei care suferă de această afecțiune să scape de edem și de durerea asociată cu această afecțiune.

Frunzele de viță de vie sunt minunate pentru orice persoană care suferă de diabet, deoarece au un indice glicemic foarte scăzut, nu conțin zahăr și datorită capacității lor de a reduce nivelul glicemiei din sânge. Cinci frunze conțin doar 14 calorii!

Frunzele de viță de vie conțin o cantitate mare de acizi grași esențiali Omega3 și Omega6. Alimentele care conțin acest tip de acizi grași contribuie la prevenirea unui număr foarte mare de afecțiuni, precum: afecțiunile cardiovasculare, accidentele cardiovasculare cerebrale, artrită, depresie, cancer de prostată, de sân și de colon.

Frunze de viță de vie – Cură pentru o sănătate de fier – modul corect de consum al viței de vie!
Pentru a avea o sănătate de fier este indicată o cură de cel puțin 20 de zile, pe an, cu frunze de viță-de-vie, sub diferite forme.

Pentru început, ceaiul este cel mai potrivit și corect mod de a consuma.

El se poate prepara din 200 g de frunze, fierte cinci minute în doi litri de apă.

Gustul nu este unul foarte plăcut, de aceea este recomandat să îl bei repede și călduț dimineața, după micul dejun, niciodată pe stomacul gol!

Atenție!
În timpul curei cu viță de vie nu ai voie să faci sport, să bei alcool, să fumezi excesiv, să stai la soare, să urmezi tratamente cu androsteroizi sau să consumi alimente foarte reci sau foarte fierbinți!

error: Content is protected !!