O rugăciune cu mare putere… Rugăciunea eliberării a părintelui Arsenie Boca!

Atunci când deznădejdea pune stăpânire pe sufletul nostru, trebuie să parcurgem o cale foarte grea pentru a ieși din această stare. Pentru că, așa cum spun sfinții părinții, doar din necredință, deznădăjduim. Nimeni nu are vreme de pierdut atunci când trece prin probleme și supărări, tocmai de aceea nu trebuie să uite că rugăciunea îi este salvarea. O rugăciune cu mare putere este rugăciunea eliberării a părintelui Arsenie Boca.

Rugăciunea eliberării – De mare ajutor în cele mai grele momente ale vieții
“Doamne, Tu ești mare, Tu ești Dumnezeu, Tu ești Tatăl, Pe Tine Te rugăm, prin mijlocirea Sfinților Arhangheli Mihail, Gavriil și Rafail, să ne eliberezi de tot răul care ne-a robit, de neliniște, de tristețe și de obsesii.

Rugăciunea eliberării – Te rugăm, izbăvește-ne Doamne!
De ură, de desfrânare și de invidie. Te rugăm, izbăvește-ne Doamne! De gelozie, de mânie și de frică. Te rugăm, izbăvește-ne Doamne! De gândul sinuciderii ori al avortului. Te rugăm, izbăvește-ne Doamne! De orice formă de destrăbălare.  Te rugăm, izbăvește-ne Doamne! De farmece și de vrăjitorie.  Te rugăm, izbăvește-ne Doamne! De destrămarea familiei și de orice rău ascuns,

Te rugăm, izbăvește-ne Doamne! Tu, Doamne, care ai spus: „Pacea Mea o las vouă, pacea Mea dau vouă!”, dăruiește-ne prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria, eliberarea de orice formă a răului .i bucuria veșnică, întru împărăția Ta

Amin!”.

Sfaturile părintelui Arsenie Boca despre rânduielile vieții

Considerat sfânt de toți cei care ajung să se roage la mormântul său de la mănăstirea Prislop, părintele Arsenie Boca a lăsat moștenire întru eternitate cuvinte și sfaturi de mare importanță pentru toți credincioșii.

Iată care sunt cele mai frumoase cugetări ale sfântului părinte Arsenie Boca!
„A fi fericit înseamnă a-l face fericit pe celălalt”
Vreți să aveți ordine în viață? Atunci, țineți cont de sfaturile părintelui Arsenie Boca și faceți-vă ordine în primul rând în minte, pentru că „de la cârma minţii atârnă totul”.

De asemenea, sfântul Ardealului mărturisea că doar celui care iubește smerenia, îi va ierta Dumnezeu păcatele. Foarte important este ca atunci “când vin necazurile tu să rosteşti: aşa-mi trebuie”.

Mai mult, atunci când faceți binele, nu vă așteptați să vi se întoarcă de la acea persoană. Dumnezeu este singurul care știe ce ne trebuia fiecăruia dintre noi.

„Rugăciunea e respiraţia sufletului, iar postul e apa care stinge văpaia patimilor”
Nimic nu este mai important ca rugăciunea în viață, ne învață părintele Arsenie Boca, iar „copiii sunt roadele dragostei; evitarea nu e dragoste, ci crimă. Căutarea plăcerii numai, cu evitarea rostului firesc al instinctului, e viciu şi păcat”.

Nu trebuie să vă fie frică să concepeți un copil, pentru că atunci, „stăpânul vieţii îţi va ajuta să ai şi ce le da de mâncare şi-ţi va asigura şi cinstea căsătoriei”.

 

error: Content is protected !!