Parintele Arsenie Boca rostea în fiecare sâmbătă această rugăciune

Rugăciunea de sâmbătă Arsenie Boca – Sfântul de la Prislop, așa cum îl numesc mulți credincioși, a lăsat urmașilor o mulțime de sfaturi și pilde care vor dăinui pentru o eternitate. Părintele avea însă un alt obicei, păstrat de mulți cei care i-au urmat sfaturile…

Sfântul părinte rostea pe fiecare zi a săptămânii câte o rugăciune, fiecare având un scop precis. În cele ce urmează, veți putea citi rugăciunea pe care Arsenie Boca obișnuia să o rostească în fiecare zi de sâmbătă.

Rugăciunea de sâmbătă a sfântului părinte este de mare ajutor în orice situație. Fără îndoială că nu există persoană care să nu aibă nevoie de o minune în viața sa, așadar, atunci când aveți impresia că nu mai există speranță, citiți cu cea mai mare încredere rugăciunea de sâmbătă a sfântului părinte Arsenie Boca!

Dupa ce citesti rugaciunea te rugam sa vizionezi clipul de mai jos si sa ne lasi un comentariu si un like la video pe youtube!

Nu au vrut sa ne lase sa urcam in avion pentru ca aveam pasaport de Romania! Zbor cu peripetii, oare a meritat? Vide complet:

Rugăciunea de sâmbătă Arsenie Boca – Iată mai jos și textul rugăciunii:

”Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă ca astăzi, în toată ziua, să am grijă să mă lepăd de mine însumi, ca nu cumva, ţinând la mine, să Te pierd pe Tine. Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea preasfântului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decât fulgerul pe cer, ca nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, căci iată, păcătuiesc în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii între oameni în taină, ai milă de noi şi pune foc temniţei, aprinde dragostea în inimile noastre, arde spinii patimilor noastre şi fă lumină sufletelor noastre. Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă şi vino de Te sălăşluieşte întru noi, dimpreună cu Tatăl şi cu Duhul Tău cel Sfânt. Căci Duhul Sfânt se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul şi minte noastră rămân neputincioase.

Doamne, Cela ce vii în taină, ai milă de noi, că nu ne dăm seama cât suntem de nedesăvîrşiţi şi cât eşti Tu de aproape de sufletele noastre şi cât ne depărtăm noi de Tine prin păcatele noastre. Ci luminează, Doamne, lumina Ta peste noi, ca să vedem lumina prin ochii Tăi şi să trăim în veci prin viaţa Ta.

Lumina şi bucuria noastră, slavă Ţie!

Amin!”

Dupa ce ai citit rugraciunea te rugam sa vizionezi clipul de mai sus si sa ne lasi un comentariu si un like la video pe youtube!

error: Content is protected !!