Părintele Cleopa Ilie ne dezvăluie care sunt cele patru căi, prin care ne putem împăca și accepta pe noi înșine

Ni se întâmplă de multe ori să greșim și să devenim urâcioși cu noi înșine. Ba acceptăm că am greșit, ba nu mai vrem să recunoaștem. Ba suntem supărați pe ceea ce am făcut, ba considerăm că am luat decizia corectă.

Dacă nu ne vom împăca și nu ne vom accepta pe noi înșine, avem toate șansele să ducem o viață plină de supărări și de neiertare.

Să vedem ce spune Părintele Cleopa Ilie despre toate astea!
– Spune Sfântul Isaac Sirul: „Împacă-te, omule, cu sine-ţi, şi ai împăcat cerul cu pământul!”. Sunt patru principii sau căi de a ne împăca cu noi, adică de a dobândi pacea inimii şi a sufletului, şi anume:

a) Să te mulţumeşti în viaţă cu foarte puţine dintre cele necesare vieţii;

b) Să alegi locul cel mai de jos şi să fii sub ascultare;

c) Sileşte-te să faci mai mult voia altuia decât a ta;

d) Roagă-te lui Dumnezeu să se facă întotdeauna voia Sa întru tine, adică să ne lăsăm în viaţă întru toate în voia lui Dumnezeu şi tot ce ni se întâmplă să credem că sunt după voia Lui.

De vom face aceasta, vom avea multă pace în suflet şi mare nădejde de mântuire.

Citește și: Cea mai bună rețetă pentru imunitate lăsată moștenire de părintele Elefterie

Să ne ostenim ca să nu pierdem pacea inimii, că dacă se tulbură inima omului, se tulbură toate puterile sufleteşti din om, căci inima este centrul vieţii noastre fireşti, adică pământeşti, şi a celei duhovniceşti. Când avem pe Hristos în inima noastră, am împăcat cerul cu pământul, căci Hristos este „Domnul păcii”. Să cugetăm la cuvintele Sfântului martir Papia, care fiind aruncat în foc pentru că nu voia să se lepede de credinţa în Dumnezeu, zicea: „Mai tare arde inima mea pentru Hristos, decât arde focul acesta trupul meu”.

Cea mai bună rețetă pentru imunitate lăsată moștenire de părintele Elefterie

oată viața, părintele Elefterie, ctitorul sfântei mănăstiri Dervent din Constanța, s-a împărțit între marea dragoste pentru Mântuitorul și darul vindecării, făcând adevărate minuni atât pentru credincioși cât și pentru monahi.

Părintele a lăsat moștenire multe rețete de vindecare cu efect maxim, printre care și un leac exceptional pentru imunitate.

Efectele se văd din primele două săptămâni de administrare
Pentru a prepara leacul părintelui Elefterie, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 4 g lăptişor de matcă, 1 kg miere naturală de salcâm, 300 g polen măcinat, 150 g tinctură de propolis, 200 ml ser fiziologic.

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amestecă într-un recipient de sticlă, cu o lingură de lemn. Borcanul se închide ermetic şi se păstrează la frigider. Din acest preparat se administrează o lingură dimineaţa şi o lingură seara, pe stomacul gol sau cu ceai. Cantitatea este suficientă pentru 30 de zile de cură.

Previne riscul apariției bolilor hepatice, renale și cardiovasculare
Întrucât are la bază lăptişor de matcă şi miere de salcâm, preparatul este util pentru diminuarea apariției bolilor cardiovasculare, hepatice și renale, stimulând sistemul imunitar.

Primele semne vizibile apar după primele 2-3 săptămâni de la începerea tratamentului. Tratamentul natural îi redă bolnavului energia de care are nevoie, diminuând totodată senzația de oboseală.

 

error: Content is protected !!