Pentru liniște sufletească, spor și realizări toată săptămâna, citiți în ziua de LUNI, această rugăciune!

Din popor se știe că așa cum îți vei începe ziua de luni, așa îți va merge toată săptămâna. Pentru a avea parte de liniște, spor și realizări în toate cele șapte zile săptămânii, citiți în fiecare luni această rugăciune, de mare ajutor.

Puteți să o rostiți cu glas tare sau în gând…

Nu contează dacă veți citi rugăciunea înainte să plecați de acasă, sau în drum spre serviciu, cu voce tare sau doar în gând. Important este să vă puneți tot sufletul și veți vedea rezultatele.

Iată mai jos și textul rugăciunii!

“Doamne Iisuse Hristoase, cu adâncă umilință recunosc și mărturisesc că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii Tale Dumnezeiești.

Deci astăzi, că este luni și începutul săptămânii, mă rog cu umilință îndurării Tale celei mari: iartă-mi păcatele cele de voie şi fără de voie, și-mi ajută să pun început bun și să port mai multă grijă de sufletul meu, pentru care ai răbdat atâtea dureri la Sfânta Ta Răstignire!

O Doamne, astăzi îți dau sufletul și trupul meu și voința mea, rugându-Te să fie voia Ta cu mine, după bună plăcerea Ta. Pedepsește-mă, Doamne, în această lume iar nu în cealaltă viață. Și Iartă pe cei vii și pe cei răposați, pentru rugăciunile Sfintei Tale Biserici, și pe toți ne învrednicește de mărirea Ta în rai.

La aceasta pun mijlocitori pe Sfinții Tăi îngeri, către care zic: O, cereștilor ajutători și păzitori ai oamenilor, vouă mă închin și vă mulţumesc pentru ajutorul și conducerea ce ne-o dați în toate zilele nouă, nevrednicilor și păcătoșilor…

Acum și pururea, și-n vecii vecilor,

Amin”.

Citește Rugăciunea către sfinții cuvioși Maxim Mărturisitorul și sfântul mucenic Neofit, pentru o viață plină de bucurii!

An de an, pe data de 21 ianuarie, credincioșii ortodcși îi cinstesc pe Sfăntul Cuvios Părinte Maxim Mărturisitorul și pe Sfântul Mucenic Neofit.

Este ziua în care porumbeii se bucură de amintirea vorbirii, fiind ziua preaslăvitei minuni, pe care Biserica ne-o arată prin Mucenicul Sfânt Neofit. Citiți în această zi rugăciunea celor doi sfinți pentru a avea o viață plină de bucurii.

Iată mai jos și textul rugăciunii!

“Doamne Iisuse Hristoase, cu rugăciunile Sfântului Mucenic Neofit, mântuiește sufletele noastre, ca un milostiv! Dumnezeule, cu rugăciunile Sfântului Mucenic Neofit, mântuiește-ne! Sfinte Cuvioase Părinte Maxim, cel ce ai îndrăznire către Domnul, cere pace pentru sufletele noastre! – că pe tot pământul s-a întins vestea faptelor tale, taberele diavolești distrugându-le și, prin viața fără prihană, ajungând cetele îngerești.

Stăpână – ceea ce ai cuprins în pântecele tău pe Cel necuprins – scoate-mă din pântecele păcatului cel rău! Mântuieste-mă, Curată, cu ajutorul tău cel dumnezeiesc, de valul cel rău al supărărilor! Răpește-mă din furtuna greșelilor mele, usucă noianul fărădelegilor mele, oprește năpădirile taberei diavolești – pentru ca neîncetat să te măresc, ceea ce ești pururea Fericită!

Sfinte Părinte Cuvioase Maxim, roagă-te Domnului – împreună cu îngerii, cu care acum vorbești, cu drepții și cuvioșii cu care acum locuiești – să miluiască sufletele noastre! – fiind cel pe care mulțimile călugărilor astăzi îl fericesc ca pe un îndreptător. Maică a lui Dumnezeu, Stăpână, scoate-mă din brațele șarpelui ucigător de oameni, care vrea să mă înghită, tot, cu vicleșug! Te rog, sfărâmă-i fălcile și strică-i meșteșugirile, pentru ca, scăpând din ghiarele lui, să măresc puterea ta, pururea!

Să cântăm Domnului cântare de biruință – Cel ce și-a povățuit poporul prin marea Roșie – că S-a preaslăvit!

Dumnezeiescule Părinte Maxim, picură în mine, din limba ta cea dulce și curgătoare de miere, tot Darul Duhului cel insuflat de Dumnezeu!”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!