Ritualul celor 9 JOI! Spune această rugăciune 9 SĂPTĂMÂNI JOI pentru sănătate și noroc întregul an!

Ritualul celor 9 JOI! Spune această rugăciune 9 SĂPTĂMÂNI JOI pentru sănătate și noroc întregul an!

” Doamne Iisuse Hristoase, Fiule și Cuvântul lui Dumnezeu Tatăl, care în ziua de astăzi ai luat Cină cea de pe urmă, cu ucenicii Tăi, și cu mare umilință ai spălat picioarele lor, și ale ucenicului care Te-a vândut! Apoi, luând pâine și vin în mâinile Tale Cele Sfinte și binecuvântându-le cu puterea Ta cea Dumnezeiască, le-ai făcut însuși Trupul și Sângele Tău, cu care i-ai împărtășit zicând:

‘Luati, mâncați și beți, că acestea șanț Trupul și Sângele Meu, pentru că să se ierte păcatele voastre.’ Cela ce tot în ziua această Te-ai înălțat la cer și ai șezut de-a dreaptă lui Dumnezeu, Tatălui Tău, să împărătești împreună cu El în veci, că Unul-Născut Fiul Sau preaiubit.

Rogu-Te deci, pentru rugăciunile ucenicilor Tăi, iartă păcatele noastre, ale tuturor, ale celor vii și ale celor răposați. Da-mi, Doamne, lacrimi fierbinți, că să-mi plâng păcatele. Darul Tău cel curățitor, care a spălat picioarele ucenicilor Tăi, să spele și să curățească inimă și sufletul meu, că așa, cu vrednicie, cu curăție și cu umilință să mă împărtășesc cu Sfintele Tale Taine, acum și în timpul morții mele, iar în oră despărțirii mele, cu bucurie să se suie sufletul meu la Ține, fără de nici o frică, întrebare sau împiedicare să trec vămile văzduhului, intrând în mărirea Ta cea cerească. ”

Rostește cu toată puterea smereniei rugăciunea zilei de joi și bucură-te de efectele binefăcătoare ale credinței.

„Cu cât veţi face semnul Sfintei Cruci pe pernă şi pe faţă, cu atât mai mult vă va ajuta Duhul Sfânt, Care va izgoni de la voi aceste duhuri”

Părinte, vin tineri să vă întâlnească? Ce le spuneţi?

Păi ce să le spun? Uite ce e…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!