Rosteste cea mai puternica rugaciune a lui Arsenie Boca

Părintele Arsenie Boca a lăsat în urma sa o rugăciune extrem de puternică, rostită chiar de el, împotriva bolilor și a blestemelor. Dacă o veți citi în fiecare zi, veți fi ferit de necazuri.

Arsenie Boca a fost teolog și artist plastic, dar și stareț la Mănăstirea Brâncoveanu, din Sâmbăta de Sus, și apoi la Mănăstirea Prislop. În ultimii ani, Părintele a devenit una dintre cele mai cunoscute personalități din istoria Bisericii Ortodoxe.Rugăciunile lui Arsenie Boca sunt extrem de puternice și vă ajută atunci când aveți diferite probleme. 

Rugăciunea lui Arsenie Boca vă scapă de boli și de blesteme

Părintele Arsenie Boca obișnuia să spună în fiecare zi o rugăciune, cu ajutorul căreia primea binecuvântarea Domnului și îi ajuta pe oameni să scape de boli grave, dar și de blesteme. 

Dacă vreți să fiți ferit de necazuri, puteți să citiți zilnic această rugăciune.

„Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca astăzi toată ziua să am grijă să mă leapăd de mine însumi, că cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac, și astfel, ținând la mine, Te pierd pe Tine.Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfânt Numelui Tău să-mi lucreze în minte mai repede decât fulgerul pe cer, ca nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, că iată mint în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus tină pe ochiul minții, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind inimile noastre și toate împreună au făcut temnița în care Te ținem bolnav, flămând și fără haină, și așa risipim în deșertăciuni zilele noastre, umiliți și dosădiți până la pământ.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi. Pune foc temniței în care Te ținem, aprinde dragostea Ta în inimile noastre, arde spinii patimilor și fă lumină sufletelor noastre.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi. Vino și Te sălășluiește întru noi, împreună cu Tatăl și cu Duhul, că Duhul Tău cel Sfânt Se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul și mintea noastră rămân pe jos neputincioase.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că nu ne dăm seama ce nedesăvârșiți suntem, cât ești de aproape de sufletele noastre și cât Te depărtăm prin micimile noastre, ci luminează lumina Ta peste noi ca să vedem lumea prin ochii Tăi, să trăim în veac prin viața Ta, lumina și bucuria noastră, slavă Ție. Amin”.

error: Content is protected !!