Rostește rugăciunea de sâmbătă pentru curățirea trupulu și a sufletului

Rugăciunea de sâmbătă pentru purificare – Pentru a vă purifica sufletul, trupul și mintea, dar și pentru a fi apărați de necazuri și iertați de păcate, este necesar să rostiți în fiecare sâmbătă această rugăciune.

Rugăciunea de sâmbătă pentru purificare  – Este de mare ajutor celui ce o rostește!
”Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, vino cu Mila, Dragostea, Harul, Puterea, Iertarea, Lumina Ta și arde TOT ceea ce mă ține departe de TINE!

Arde-mi, Doamne, gândurile necurate

Arde-mi, Doamne, părerile de slavă deșartă

Arde-mi, Doamne, toată răutatea și mândria

Arde-mi, Doamne, frica și neputința

Arde-mi, Doamne, egoismul și prețuirea de sine

Arde-mi, Doamne, toate patimile, păcatele și legăturile cu cel rău.

Hristoase al meu, înnoiește-mi inima și mintea cu Harul Tău și nu lăsa pe nimeni și nimic din mine să mă îndepărteze de Iubirea Ta. Facă-Se Voia și Mila Ta cu mine!

Doamne Iisuse Hristoase, Te rugăm luminează-ne, curăţeşte-ne de păcate, pune focul iubirii Tale sfinte în inimile noastre, ocroteşte-ne, fă-ne răbdători, smeriţi şi înţelepţi şi dă-ne ajutorul necesar mântuirii sufletelor noastre.

Îţi mulţumim pentru tot ajutorul şi pentru toate milele Tale ştiute şi neştiute! Slavă Ţie Doamne! Slavă Ţie!

Amin.”

Nu au vrut sa ne lase sa urcam in avion pentru ca aveam pasaport de Romania! Zbor cu peripetii, oare a meritat? Vide complet:

Rugăciunea de grabnic ajutor a celor 33 de lumânări…

Fără îndoială că nu există persoană care să nu aibă nevoie de o minune în viața sa. Atunci când aveți impresia că nu mai aveți nici o speranță, citiți cu cea mai mare încredere rugăciunea celor 33 de lumânări.

Citiți această rugăciune în zilele de luni, miercuri și vineri de 33 de ori
Se aprind 33 de lumânări la icoana Mântuitorului, spuneți de 9 ori Tatăl Nostru, apoi se spune de 33 de ori:

„Tatăl nostru primește această rugăciune de la nevrednicul robul său şi în cinstea celor 33 de ani petrecuţi pe Pământ, aşa cum aceste 33 de lumânări luminează Chipul Tău, luminează şi soarta mea. Aşa cum ai schimbat o lume întreagă, fie-ţi milă şi de mine şi nu-ţi întoarce Faţa ta şi Duhul Tău de la mine. Iar voi 318 sfinţi Părinţi şi cu Calinic 319, rupeţi zapisurile, sfărâmaţi lanţurile, dezlegaţi blestemele şi iertaţi păcatele mele şi ale părinţilor mei, că multe am mai păcătuit de la întoarcerea vieţii mele şi până acum Iar voi bunilor ce sunteţi, rupeţi zapisurile, sfărâmaţi lanţurile, dezlegaţi blestemele şi îndepărtaţi nenorocirea care s-a abătut asupra mea şi asupra soartei mele. Iartă Doamne Dumnezeule, binecuvântează pacea pe pământ şi dă iertare de păcate”.

În zilele în care citiți această rugăciune, țineți post și aveți grijă să nu vă certați cu nimeni.

Minunile nu vor întârzia să apară!

Cea mai puternică rugăciune… Rostește-o ca să scapi de toate relele!

Se spune că orice rugăciune, care este înălțată în credinţă şi dintr-o inimă sinceră, este primită de Dumnezeu iar cel care îşi înalţă cererea, va primi răspuns.

Există însă o rugăciune considerată a fi una dintre cele mai puternice din ortodoxie. Forța acesteia este atât de mare încât vă ferește de blesteme și vă ajută să ieșiți din toate momentele dure pe care viața vi le oferă.

Se citește în fiecare seară, la ora 22.00
Pentru ca rugăciunea aceasta să aibă efect maxim, trebuie citită în fiecare seară la ora 22.00, atunci când se consideră că suntem eliberați de stresul zilei care a trecut. În plus, atunci când vă apucați să citiți această rugăciune nu trebuie să fiți certați cu nimeni, dacă e sărbătoare să nu munciți și să țineți post.  Dar mai ales rugăciunea trebuie spusă cu tot sufletul și nu mecanic. La rostirea acestei rugăciuni trebuie să aprindeți patru lumânări.

“În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh…
Dezleagă, Doamne, toate vrăjile, farmecele și blestemele cu care m-au legat vrăjmașii mei știuți și neștiuți, dezleagă-le și întru nimica să se prefacă. Cearta, duhurile necurate, pe pustiu să se duca, unde om nu locuiește, și apoi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (aici, rostești numele tău), apără-mă!

Dezleagă, Doamne, toate vrăjile cu care m-a legat vrăjmașul meu (numele vrăjmașului), dezleagă-le! Dezleagă și întru nimic să se prefacă, alungă duhurile necurate, pe pustiu să se ducă și la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (numele tău), iartă-mă!

Dezleagă, Doamne, darul de bani, de casă, de îmbrăcăminte, de încălțăminte, darul de Cununie, priceperi ca priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere și spor etc. (aici completezi cu tot ce crezi că ți-a fost legat). Amin!”

error: Content is protected !!