Rosteste rugaciunea puternica in timpul postului Maicii Domnului

Postul Sf. Marii a început pe data de 1 august. Pe lângă numeroasele tradiții, în această perioadă se rostește o rugăciune care îi ajută pe cei ce se află în momente de cumpănă. Aceasta îndeplinește orice dorință.

Postul Sf. Marii este unul dintre cele mai importante, iar în această perioadă toți credincioșii se toagă pentru sănătate, fericire și familie.

Cea mai puternică rugaciune care se rostește în postul Sf. Marii

În postul Sf. Mării ți se poate îndeplini orice dorință, dar doar dacă te rogi cu credință. Rostește această rugăciune, care este considerată cea mai puternică, de trei ori pe zi și ține cont cu strictețe de învățăturile din biserică.

„O, Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mă îndrept plin de încredere către tine, cerându-ți ajutor! Cred cu adevărat că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini atunci când îmi este mai greu. Pentru a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută tuturor această rugăciune. Te rog, cu umilință și credință să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum… (aici trebuie să rostești dorința).

Te implor, Preasfânta celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți care mă apasă pentru că tu ai puterea, iar rugăciunea ta este singura care mă poate scoate din orice încurcătură și mă poate aduce pe calea cea dreaptă. Acum și pururea și-n vecii vecilor, Amin.”

error: Content is protected !!