Rostită în fiecare zi de miercuri, această rugăciune te ajută

Rugăciunea de miercuri – Dumnezeu ne încearcă pe toți, spun sfinții părinți atunci când sunt întrebați de credincioși de ce au necazuri și obstacole de trecut. Dar există o rugăciune care poate face adevărate minuni, dacă este citită cu multă credință și încredere.

Rugăciunea de miercuri – Dă curaj celui care o citește…

Această minunată rugăciune aduce curaj și speranță care care o citește și îl ajută să treacă peste toate problemele. Rugăciunea se poate citi în orice moment al zilei…

“Doamne, Dumnezeul meu, osândit stau înaintea feței Tale sfinte. Și-mi mărturisesc nevrednicia, neputința și sărăcia. Pentru aceasta mă rog Ție. O, izvor dulce, noianul îndurării, deschide stavilele cerului! Și plouă asupra mea bunătățile îndurării Tale.

Pentru ca să pot scoate lacrimi, să plâng, să spăl și să curățesc sufletul meu de întinăciunea păcatelor, cu căință. Și ca sa-mi dai acest dar, Stăpâne, pun mijlocitor pe Înaintemergătorul Ioan. Către care zic: O, invatatorule al pocainței, mărite Prooroc!

Tu esti mai mare decat toti proorocii. Precum Însuși Fiul lui Dumnezeu te-a numit in Sfanta Evanghelie. Tu ai aratat poporului pe Stapanul Hristos. Tu L-ai botezat in Iordan și ai văzut cerurile deschizându-se. Tu ai auzit glasul Părintelui ceresc și ai văzut pe Duhul Sfânt ca un porumbel pogorându-se peste El.

Doamne, miluiește-ne!

Rogu-te, ajută-mi cu mijlocirea ta, tu care stai în cer înaintea Judecătorului veșnic. Și fă-L să se îndure de mine, căci ai multă îndrăzneală la iubirea Lui. Întinde mâna aceea cu care L-ai botezat și strică cugetele mele cele rele.

Amin”.

error: Content is protected !!