Rostiți rugăciunea sfintei Marta 9 marți la rând pentru a vă împlini dorințele!

Rugăciunea sfintei Marta – Cinstită cu multă evlavie pe data de 4 iulie, sfânta cuvioasă Marta, mama sfântului Simeon se numără prin sfinții făcători de minuni, care îndeplinesc dorințele credincioșilor. Citiți această rugăciune 9 marți consecutiv și vă veți rezolva orice problem.

Rugăciunea sfintei Marta – Se spune în fiecare zi de marți, la aceeași oră, cu o lumânare sfințită aprinsă…

Se spune că rugăciunea este atât de puternică, încât chiar înainte de a se termina cele 9 marți, veți obține ceea ce vă doriți.

„Sfântă Marta, patroana zilelor de marți, mă îndrept către tine, plină de încredere, ți îți cer ajutorul. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini la greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, îți fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune.

Te rog cu umilinta sa imi aduci alinare in suferintele si necazurile mele. In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te implor roaga-te pentru noi si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum……(aici îți rostești dorința).

Te implor, ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.

Amin.”

Citită 3 zile la rând, rugăciunea Sfintei Cruci îndepărtează orice rău din casă!

Dacă în viața dumneavoastră, lucrurile nu mai merg așa cum ar trebui, dacă nu vă găsiți liniștea, iar bunăstarea pare să se îndepărteze, citiți rugăciunea Sfintei Cruci 3 zile la rând și veți primi ajutorul mult așteptat.

De mare ajutor în clipele grele!
“Să învie Dumnezeu şi să se risipească vrăjmaşii Lui şi să fugă de la faţa Lui cei ce-L urăsc pe Dânsul. Să piară, cum piere fumul, cum se topeşte ceara de faţa focului, aşa să piară diavolii de la faţa celor ce-L iubesc pe Dumnezeu şi se însemnează cu semnul Crucii şi zic cu veselie.

Bucură-te, Preacinstită şi de viaţă purtătoare Cruce a Domnului, care alungi pe diavoli cu puterea Celui ce S-a răstignit pe tine, a Domnului nostru Iisus Hristos, şi S-a pogorât la iad şi a călcat puterea diavolului şi te-a dăruit nouă pe tine, Cinstită Crucea Sa, spre alungarea a tot pizmaşul.

Îngrădeşte-mă, acoperă-mă şi mă păzeşte, Doamne, cu puterea Cinstitei şi de viaţă purtătoarei Tale Cruci, depărtând de la mine tot răul!

În mâinile Tale, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul meu, Îţi încredinţez sufletul meu, păzeşte-mă, binecuvintează-mă, miluieşte-mă după mare mila Ta şi după mulţimea îndurărilor Tale şi viaţă veşnică îmi dăruieşte. Amin (de trei ori).”

 

error: Content is protected !!