Rugaciune ce se spune de Buna Vestire

Cum sa te rogi in ziua de Blagovestenie!

Vineri, 25 martie 2022, credinciosii ordotocsi sarbatoresc Buna Vestire sau Blagovestenia. Cei care tin Postul Mare au dezlegare la Peste. Rosteste aceste rugaciuni puternice de Buna Vestire, ca sa-ti mearga bine in viata!

Rugaciuni puternice de Buna Vestire – Catre Dumnezeu Tatal

Doamne, Dumnezeule, Atotttiitorule, Cel Care ai binevoit ca Fiul Tau Cel Unul-Nascut sa Se intrupeze dintr-o femeie neispitita de nunta si sa Se faca om pentru a noastra mantuire, Cel Care ai trimis totodata si pe Gavriil, Arhanghelul Tau, spre a binevesti zamislirea Ta cea fara de samanta Sfintei Fecioare Maria,

mai inainte de veci randuita drept locas al acestei Taine infricosatoare, dinainte-cunoscuta Tie si Cuvantului Celui dimpreuna-vesnic cu Tine; Tu insuti, pentru rugaciunile ei si ale tuturor Sfintilor Tai, binevesteste sufletelor noastre prin Harul Tau iertarea pacatelor si bucuria cea de neinstrainat; binecuvanteaza poporul Tau cu pace; da-ne sa cunoastem calea pe care, pasind, vom placea bunatatii Tale, si ne calauzeste spre a Ta Imparatie cereasca.

Cu indurarile Hristosului Tau, cu Care esti binecuvantat, impreuna cu Preasfantul si Bunul si de-Viata-tacatorul Tau Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Un VIDEO ce-ti schimba starea de spirit! Urmareste clipul pana la capat si lasa un comentariu pe youtube!

Rugaciuni puternice pentru Blagovestenie – Catre Fecioara Maria

Rugaciunea catre Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu din Acatistul Bunei Vestiri alina sufletul si ajuta in momente grele.

„O, Preasfanta Nascatoare de Dum­ne­zeu, Fecioara stapana, tu esti mai inalta si mai presus decat ingerii si arhanghelii. Si esti mai cinstita decat toa­ta faptura. Esti mirarea cea mare a in­ge­ri­lor, propovaduirea prorocilor, po­doa­ba cea aleasa a arhanghelilor. Esti inta­rirea cea tare a mucenicilor, lauda cea preamarita a apostolilor, povatuitoa­rea cea tare a calugarilor.

Esti infranarea cea tare a postitorilor, curatia si slava fecioa­re­lor, veselia cea lina a mai­ci­lor. Esti in­te­lep­ciunea si invatatura prun­ci­lor, car­muitoarea saracilor si a vadu­velor. Esti imbracaminte celor goi, sana­tate celor bolnavi, izbavire celor ro­biti. Tu esti liniste celor de pe mare, liman bun celor inviforati, povatuitoare ne­os­te­nita ce­lor rataciti, mergere usoara celor cala­tori, odihna buna celor oste­niti, aco­pe­ramant si scapare celor asu­priti.

error: Content is protected !!