Rugăciune mare către Maica Domnului pentru izbăvirea de boli!

O, Maică Sfântă a celor ce cheamă cu evlavie numele tău! O, grabnică ajutătoare a neamului creş­tinesc, nădejde a celor deznădăjduiţi! La tine alerg când mă aflu în necazuri şi în dureri, aşteptând milostivirea ta.

Nici un muritor nu a cunoscut o durere mai mare decât ai cunoscut-o tu, atunci când L-ai văzut pe Preadulcele tău Fiu răstignit pe cruce. Nici o mamă nu a plâns pentru fiii ei cât ai plâns tu pentru căderile şi durerile noastre.

O, câte icoane ai udat cu lacrimile tale, ca să vădeşti creştinilor grija pe care le-o porţi. Cum ai făcut să izvorască lacrimi din ochii tăi zugrăviţi de mâini omeneşti!

Ştiind marea ta grijă pentru cei ce laudă numele tău, te rog, Preacurată, vezi suferinţa mea şi ne­putinţele mele, Preasfântă Fecioară, şi nu mă lăsa să fiu biruit de ele.

Ştiu minunile tale, ştiu dragostea pe care o arăţi neamului creştinesc. De multe ori te-ai arătat în chip minunat şi ai dăruit vindecare celor dreptcredincioşi.

Ajută-mă, Maică Preasfântă, ca simţind că mă acoperi cu sfântul tău acoperământ, să te cinstesc împreună cu toţi îngerii şi sfinţii în toate zilele vieţii mele. Amin.

Desertul tău de duminică! Macaroane de post! O minunăție! Simplu, ieftin și gustos de-ți lasă gura apă

Macaroane cu gris. Au un gust excelent!
Lista de ingrediente:

1/2 pachet macaroane

100g gris

100ml apa

zahar

sare

50 ml ulei

Cum se prepara:

Se pune la fiert apa cu sare si cand clocteste se adauga macaroanele la fiert timp de 8 minute.

In timpul cat fierb se pregateste grisul. Se pun 50 ml ulei la incins, se toarna peste 2 paharele de gris si se prajeste pana capata o culoare mai aurie.

In acest moment se pun peste 2 paharele de 50 ml de apa si se amesteca totul bine.

Se adauga si un praf bun de sare. La inceput, dupa ce se pune apa, totul se va strange la un loc, dar se continua sa se caleasca pana cand grisul se rasfira.

In acest moment se adauga pastele fierte la grisul astfel obtinut. Se amesteca totul bine, se pune in farfurii si se presara zahar.

Daca ti-a placut aceasta reteta, nu uita sa o impartasesti si cu cei dragi!

 

error: Content is protected !!