Rugăciune mare către Prea Curata Stăpână care se spune ori de câte ori ai un necaz! Roagă-te așa ca să dispară din viața ta tot răul și toată durerea!

La cine sa ma plâng, STĂPÂNĂ?

La cine să alerg în durerea mea, dacă nu la tine, ÎMPĂRĂTEASĂ CEREASCĂ?

Cine va primi plânsul meu şi oftarea mea; dacă nu TU, PREA CURATĂ, nădejdea creştinilor şi scăparea pentru noi păcătoşii?

Cine, daca nu TU, ne va apara mai bine de nevoi? asculta oftarea mea si apleaca urechea TA la rugaciunea mea!

Stapana, MAICA DUMNEZEULUI meu, nu ma trece cu vederea pe mine, care cer ajutorul TAU si nu ma respinge pe mine, pacatoasa, lumineaza-mi mintea si invata-ma, IMPARATEASA CEREASCA!

Nu ma lepada, Stapana, pe mine, roaba TA, pentru nemultumirea mea. Fii pentru mine MAICA si PROTECTOARE! Ma incredintez acoperamantului TAU milostiv, daca nu o sa vrei sa ma mai ajuti, du-ma pe mine pacatoasa la o viata linistita si fara de necazuri, ca sa plang de pacatele mele!

Vai de mine! La cine sa alerg eu vinovata, daca nu la TINE, la CARE toti pacatosii cauta nadejdeea si scaparea asteptand mila TA cea nespusa si darurile TALE! Ce cuvant pentru pacatul meu voi putea spune la SLAVA TA cea prea mare!

O, STAPANA! IMPARATEASA CEREASCA, TU imi esti MAICA si nadejdea, TU imi esti speranta si scaparea mea, acoperamantul, apararea si ajutorul meu.

IMPARATEASA mea CEA PREA BUNA si grabnica aparatoare,acopera cu rugaciunea TA pe mine care am calcat poruncile FIULUI si DUMNEZEULUI TAU. Apara-ma de dusmanii vazuti si nevazuti, imblanzeste inimile oamenilor rai, care se ridica asupra mea.

O, MAICA DOMNULUI si a FACATORULUI meu! TU esti radacina FECIOAREI si floarea care nu se vestejeste a curatenie.

O, NASCATOARE DE DUMNEZEU! Ajuta-ma pe mine, care sunt stapanita de patimile trupesti si de durerile inimii, numai de la TINE si impreuna cu TINE a FIULUI TAU si a DUMNEZEULUI nostru voi avea apararea si prin apararea TA cea prea mare voi fi ajutata si voi scapa de orice nenorocire si necazuri, cu rugaciunile TALE cele mai puternice PREA CURATA fara de pacat si PREA SLAVITA MARIA, MAICA lui DUMNEZEU.

Bucura-te CEA plina de dar!

Bucura-te CEA imbucurata!

Bucura-te, PREA BLAGOSLOVITA DOMNUL este cu TINE !

Sursa: ganduridinierusalim.com

Rugăciune la icoana Maicii Domnului „Grabnic Ascultătoare”

Stăpână Preabinecuvântată, pururea Fecioară, Născătoare de Dumnezeu, ceea ce ai născut mai presus de cuvânt pe Dumnezeu-Cuvântul spre mântuirea noastră şi darul Lui mai presus decât toţi din belşug l-ai primit, ceea ce eşti o mare de daruri dumnezeieşti şi râu de minuni pururea curgător, revărsând bunătatea ta tuturor celor ce cu credinţă aleargă la tine!

Căzând la icoana ta cea de minuni făcătoare, ne rugăm ţie, întru tot înduratei Maici a Stăpânului Celui iubitor de oameni: revarsă asupra noastră, Stăpână, prea bogate milele tale şi cererile noastre cele aduse ţie, celei Grabnic Ascultătoare, grăbeşte a le împlini, întocmindu-le fiecăruia spre folos, spre mângâiere şi mântuire.

Cercetează-ne, preabună, pre noi robii tăi, cu darul tău, şi dă celor neputincioşi tămăduire şi sănătate desăvârşită, linişte celor înviforaţi, celor robiţi slobozire, şi mângâie pe toţi cei ce pătimesc în felurite chipuri.

Izbăveşte, Atotmilostivă Stăpână, toate oraşele, satele și ţara aceasta, de cutremur, de vătămare, de potop, de foc, de sabie şi de alte pedepse vremelnice şi veşnice, şi de toţi vrăjmaşii văzuţi şi nevăzuţi, întorcând mânia lui Dumnezeu prin mijlocirea ta cea de Maică.

Şi slobozeşte pre robii tăi (numele) şi mă slobozeşte pre mine robul tău (numele) de toată boala sufletească, de năvălirea patimilor şi de căderea în păcat, ca fără împiedicare întru dreapta credinţă trăind veacul acesta, să ne învrednicim şi în cel viitor de bunătăţile cele veşnice, cu harul şi cu iubirea de oameni a Fiului şi Dumnezeului Tău, Căruia se cuvine toată slava, cinstea şi închinăciunea, dimpreună cu Cel fără de început al Său Părinte şi cu Prea Sfântul Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

error: Content is protected !!