Rugăciune pentru a alunga spiritele rele din casă…

Sunt destule persoanele care se plâng că au probleme cu spiritele rele. Cum puteți scăpa de ele?

Prin post, spovedanie, rugăciune și milostenie în ziua respectivă pentru ca locuința dumnevoastră să primească binecuvântarea Duhului Sfânt.

Iată mai jos și textul rugăciunii…
“Doamne, Dumnezeul mântuirii noastre, binecuvântează casa noastră!Căci Tu ești Cel mai presus de toate. Ești zidul cel tare al celor ce și-au pus încrederea în Tine. Depărtează, izgonește și împrăștie toată lucra­rea diavolească! Alungă toată năvălirea răului, toată bântuiala puterii celei potrivnice din spiritele rele de la casa aceasta. Și de la cei ce locuiesc în ea, vegheați mereu de Tine. Căci cu toții poartă semnul crucii Tale celei biruitoare împotriva demo­nilor.Și cheamă numele Tău cel sfânt.

Doamne, păzește pe toți care sunt în casa aceasta! Păzește-ne de toată vătămarea și ispita. Izbăvește-ne de frica de noapte, de săgeata ce zboară ziua, de lucrul ce umblă în întuneric, de intâlnirea cu demonul de amiază. Pentru ca robii Tăi, îndulcindu-se de ajutorul Tau si cu tabara ingereasca fiind paziti, toti ca unul, intr-un gand, cu credinta să cânte: Domnul este ajutorul meu…

Și nu ma voi teme de ce-mi va face mie omul. Și nicio altă creatură, și nici o altă prezență. Și iarasi nu ma voi teme de rau. Pentru ca Tu cu mine esti mereu, în fiecare clipă a vieții mele, până la ultima suflare și dincolo de ea. Caci Tu esti, Dumnezeule, intarirea mea, Stapanitor tare, Domn al pacii, Tata al veacului ce va sa fie, si imparatia Ta este imparatia vesnica. Ca a Ta, a Unuia, este imparatia si puterea si slava, impreuna cu Parintele Tau cel fara de inceput si cu Preasfantul Duh, acum si pururea si in vecii vecilor.

Rugăciunea sfintei Brigita… Face minuni pentru femeile credincioase!

Istoria spune că sfânta Brigita a primit mesaje de la Divinitate pe care ulterior le-a transcris și le-a transformat într-o rugăciune. Aceasta este de mare ajutor femeilor credincioase și face adevărate minuni.

Spuneți de 15 ori pe zi “Tatăl nostru” și “Bucură-te, Marie”
Pentru ca rugăciunea să aibă efectul dorit, trebuie să rostiți în fiecare zi, timp de 15 ori, “Tatăl nostru” și “Bucură-te, Marie!”.

„O, Iisuse, viță adevărată și roditoare! Adu-Ți aminte de acea revarsare deplină a Sângelui Preasfânt, care a curs din Trupul Tău asemenea mustului din strugurele zdrobit. Din Coasta Ta deschisă de lance a curs Sânge și Apă cu atâta abundență, că nu a mai ramas nicio picatură în Trupul Tău crucificat.

Trupul Tău firav s-a uscat și măduva Ți-a secat.
Pentru aceste teribile suferințe și pentru vărsarea Preasfântului Tău Sânge, eu, păcătosul (se rostește numele) Te implor să-mi rănești inima încât lacrimile de pocăință și de iubire să-mi fie hrană zi și noapte. Convertește-mă așa încât inima mea să-Ți fie veșnică locuință, vorbele mele să-Ți fie plăcute și sfârșitul vieții mele să fie cu speranța întâlnirii cu Tine, în Cer, unde să Te pot lăuda pe veci.

Amin.”

După aceea se spune rugăciunea ”Tatăl Nostru”, după care se va spune „Bucură-te, Marie, Cea plină de har! Domnul este cu tine. Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul trupului tău, Iisus.”

Se spune apoi: „Primește, Doamne Iisuse, această rugăciune, cu aceeași iubire imensă cu care ai suportat rănile de pe Sfântul Tău Trup. Îndură-Te de mine și de toți cei împovărați de păcate! Dăruiește sufletelor credincioase iertarea tuturor greșelilor și viața cea veșnică!

Amin.”

error: Content is protected !!