Rugăciune pentru întoarcerea celor înstrăinați de familie!

Rugăciune ajutătoare înstrăinați de familie – Atunci când soțul o ia pe căi greșite, în acea familie se instalează dezbinarea. Același lucru se întâmplă dacă vreunul dintre copii nu-și mai ascultă părinții sau dacă tatăl sau mama nu mai sunt aceeași părinți iubitori. Ce e de făcut în această situație? De mare ajutor vă este rugăciunea pentru întoarcerea celor înstrăinați de familie…

Rugăciune ajutătoare înstrăinați de familie – Citiți rugăciunea până la rezolvarea problemei!
Este indicat să citiți această rugăciune cu o lumânare aprinsă și să o rostiți până când problema dumneavoastră se va rezolva.

“Dumnezeule veșnic, Creatorul cerului și al pământului, tu ai orânduit familia ca sub binecuvântarea ta oamenii să se simtă fericiți. Dar iată că păcatul i-a dezbinat pe cei dragi si i-a făcut să fie dușmanii propriei lor iubiri. Însă tu ai milă de cei ruinați sufletește și-i întorci la datoria lor.

Sfântul Anton a primit de la tine acest dar, de a împăca familiile dezbinate si de a-i readuce pe copiii înstrăinati de familie. De aceea alerg la mijlocirea lui, pentru ca rugăciunea lui cucernică să sprijine slăbiciunea și nevrednicia mea.

Doamne, tu ai permis această dezbinare, poate pentru a mă face să văd că iubirea dintr-o familie este darul tău. Fă ca necazul care s-a abătut asupra familiei mele să-mi fie o învătătură si un îndemn ca să mă rog cu mai multă stăruință de acum înainte pentru familia mea.

Priveste, Doamne spre familia mea dezbinată și adu înapoi pe (tatăl, soțul, copilul) meu pentru ca uniți din nou, să-ți putem sluji împreună aici pe pământ și la sfârșitul vieții noastre să fim uniți în cer.

Amin”.

error: Content is protected !!