Rugăciune pentru rezolvarea problemelor în căsnicie!

Multe cupluri care au probleme în căsnicie nu știu să depășească această situație cu calm și înțelegere unul față de celălalt și preferă să apeleze la cea mai cruntă soluție, divorțul, fără să se gândească la consecințe.

Ori de câte ori treceți prin situații care par că sunt fără soluție în mariajul dumneavoastră, citiți această rugăciune de mare ajutor.

Nu țineți supărarea pe soț / soție
Sfinții părinți ne îndeamnă să nu ținem niciodată supărarea pe jumătatea noastră, ci să veniți mereu în întâmpinarea celuilalt, comunicând întotdeauna. Așa veți reuși să țineți situația sub control și să nu ajungeți la neplăcutul divorț.

Iată și textul rugăciunii!
“Doamne Dumnezeul meu, În Numele Fiului Tău Hristos, eu mă rog cerând ajutorul Tău. Depărtează, te rog, tot răul din jurul meu Doamne, eu am multe necazuri, dacă în spatele necazurilor mele există un duh necurat Îti cer scoate-l.

Trimite foc din cer acum și arde Doamne toate farmecile, toate bolile, tristețile, insomniile, singurătatea mea. Dacă există un blestem în viata mea, îți cer să-L desfaci Doamne. Atinge-mă acum cu puterea Ta și sfințește trupul meu ca începând de acum, nici un duh rău, farmece, boli, blesteme și alte necazuri lucruri rele să nu aibă voie în viața mea.

Doamne, Tu ai zis că în Numele Fiului Tău tot ceea ce voi cere voi primi, atunci răspunde acestei rugăciuni și ajută-mă să înving toate problemele mele. Îți mulțumesc în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, pentru că știu că mă asculți.

Amin!”.

Rugăciune pentru întoarcerea celor înstrăinați de familie!

Rugăciune ajutătoare înstrăinați de familie – Atunci când soțul o ia pe căi greșite, în acea familie se instalează dezbinarea. Același lucru se întâmplă dacă vreunul dintre copii nu-și mai ascultă părinții sau dacă tatăl sau mama nu mai sunt aceeași părinți iubitori. Ce e de făcut în această situație? De mare ajutor vă este rugăciunea pentru întoarcerea celor înstrăinați de familie…

Rugăciune ajutătoare înstrăinați de familie – Citiți rugăciunea până la rezolvarea problemei!
Este indicat să citiți această rugăciune cu o lumânare aprinsă și să o rostiți până când problema dumneavoastră se va rezolva.

“Dumnezeule veșnic, Creatorul cerului și al pământului, tu ai orânduit familia ca sub binecuvântarea ta oamenii să se simtă fericiți. Dar iată că păcatul i-a dezbinat pe cei dragi si i-a făcut să fie dușmanii propriei lor iubiri. Însă tu ai milă de cei ruinați sufletește și-i întorci la datoria lor.

Sfântul Anton a primit de la tine acest dar, de a împăca familiile dezbinate si de a-i readuce pe copiii înstrăinati de familie. De aceea alerg la mijlocirea lui, pentru ca rugăciunea lui cucernică să sprijine slăbiciunea și nevrednicia mea.

Doamne, tu ai permis această dezbinare, poate pentru a mă face să văd că iubirea dintr-o familie este darul tău. Fă ca necazul care s-a abătut asupra familiei mele să-mi fie o învătătură si un îndemn ca să mă rog cu mai multă stăruință de acum înainte pentru familia mea.

Priveste, Doamne spre familia mea dezbinată și adu înapoi pe (tatăl, soțul, copilul) meu pentru ca uniți din nou, să-ți putem sluji împreună aici pe pământ și la sfârșitul vieții noastre să fim uniți în cer.

Amin”.

 

error: Content is protected !!