Rugăciunea care face minuni! Rosteşte-o VINEREA şi vei avea parte de ceea ce îţi doreşti

Rugaciunea de vineri:

„Miluieste-ne pe noi, Doamne, miluieste-ne pe noi, ca nepricepându-ne de niciun raspuns, aceasta rugaciune aducem tie, ca unui Stapin, noi pacatosii robii Tai, miluieste-ne pe noi! Doamne, miluieste-ne pe noi ca intru Tine am nadajduit, nu Te mânia pe noi, ci ne izbaveste de vrajmasii nostri, ca Tu esti Dumnezeul nostru si noi suntem poporul Tau, toti lucrul mâinilor Tale si numele Tau chemam.

Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Miluieste-ma, Dumnezeule, dupa mare mila Ta si dupa multimea indurarilor Tale sterge faradelegea mea. Mai vârtos ma spala de faradelegea mea si de pacatul meu ma curateste, ca faradelegea mea eu o cunosc si pacatul meu inaintea mea este pururea. Tie unuia am gresit si rau inaintea Ta am facut, ca sa Te indreptezi intru cuvintele Tale si sa biruiesti când vei judeca Tu.

Ca iata intru faradelegi m-am zamislit si in pacate m-a nascut maica mea, ca iata adevarul ai iubit: cele nearatate si cele ascunse ale intelepciunii Tale mi-ai aratat mie. Stropi-ma-vei cu isop si ma voi curati; spala-ma-vei si mai vârtos decât zapada ma voi albi. Auzului meu vei da bucurie si veselie, bucura-se-vor oasele cele smerite. intoarce fata Ta de catre pacatele mele si toate faradelegile mele sterge-le. Inima curata zideste intru mine, Dumnezeule, si duh drept innoieste intru cele dinlauntru ale mele.

Nu ma lepada de la fata Ta si Duhul Tau cel Sfânt nu-L lua de la mine. Da-mi mie bucuria mântuirii Tale si cu duh stapânitor ma intareste. invata-voi pre cei fara de lege caile Tale si cei necredinciosi la Tine se vor intoarce. Izbaveste-ma, Dumnezeul mântuirii mele; bucura-se-va limba mea de dreptatea Ta. Doamne, buzele mele vei deschide si gura mea va vesti lauda Ta. Ca de-ai fi voit jertfa, ti-as fi dat, arderile de tot nu le vei binevoi. Jertfa lui Dumnezeu, duhul umilit, inima infranta si smerita Dumnezeu nu o va urgisi.

Slava Tatalui si Fiului si Sfintului Duh! si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.”

Dovedit stiintific. Ce efecte are rugaciunea asupra ta

Fiecare religie, credinta, ideologie se bazeaza pe anumite principii. Unele dintre ele sunt comune, altele difera de la o confesiune la alta. Ceea ce au in comun toate religiile din lume este rugaciunea. Ce efecte are rugaciunea asupra noastra?

Valeri Slezin, profesor la Institutul de Cercetare si Dezvoltare Psihoneurologica „Behterev” din Sankt Petersburg a facut in anul 1986 o cercetare cu privire la impactul rugaciunii asupra psihicului uman, scrie Formula AS.

Legendele potrivit carora mii de oameni se vindeca de tot felul de necazuri prin simpla rugaciune facuta la o icoana sfintita sau facatoare de minuni nu sunt niste simple elucubratii, sustine savantul rus.

Omul trece dincolo de realitatea faptica

„In momentul rugaciunii, lobul parietal al creierului, raspunzator de orientarea in spatiu, de procesarea informatiilor senzoariale, din motive inca nedeslusite, se inchide si omul pierde legatura cu mediul inconjurator trecand dincolo de realitatea concreta”, spune savantul rus.

Potrivit cercetatorului, in momentul in care omul se roaga, acesta inceteaza sa se perceapa pe sine ca individ si fuzioneaza cu divinitatea, conectandu-se la energia primordiala. Se spune ca atunci cand te rogi, functiile organelor se normalizeaza, iar sistemul imunitar se consolideaza.

Slezin si-a prezentat uluitoarea descoperire in cadrul mai multor conferinte pe aceasta tema in anii ’80, cand religia era un subiect interzis in Uniunea Sovietica.

Starea de rugaciune, superioara celei de visare din timpul somnului

Aparatul de represiune rusesc din acea epoca l-a avertizat in repetate randuri pe Slezin sa termina cu teoriile fanteziste pentru ca indobitoceste populatia. Rusia atee de la acea vreme era extrem de severa cu toti cei care vorbeau despre crestinism si religie.

In timpul somnului, creierul trece prin trei stari importante: starea de veghe (cand omul este perfect constient de individualitatea sa), starea de somn lent si cea de somn rapid. Starea de rugaciune nu seamana cu niciuna dintre cele 3, fiindu-le net superioara, mai spune savantul persecutat de rusi.

Asadar, starea de rugaciune este una de iluminare, de hranire spirituala. Astfel se explica, spun specialistii, modul in care calugarii budisti, de pilda, pot trai fara apa sau hrana apeland la meditatie.

 

error: Content is protected !!