Rugăciunea care te scapă de orice rău din viața ta! Ce se întâmplă dacă o rostești timp de o lună! Este foarte puternică!

Orice creștin are și momente de cumpănă în viață și își dorește ca rugile sale să fie ascultate. Totuși, puțini sunt cei care știu care este cea mai puternică rugăciune pentru a avea succes la orice pas!

Atunci când simți că viața devine tot mai grea și că ai nevoie de protecție divină, rostește cea mai puternică rugăciune pentru reușită în viață!

„Doamne, asa precum arde lumanarea mea de repede, luata din sfanta biserica, tot asa sa-mi ajute Dumnezeu, Maica Precista si toti sfintii, ca sa piara tot atat de repede toate facaturile, spurcaciunile, toate relele si patimile, blestemele si lucrurile diavolesti, farmecele, descantecele, mestesugurile si uneltele diavolesti de la locul unde stau, de la casa mea, din familia mea, de la cei bantuiti de patimi (bautura, cafea, tutun, curvie, jocuri de noroc, neascultare si nesupunere, injuraturile de cele sfinte), din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu, din familia mea.

Doamne, ajuta-ma sa-mi recapat sanatatea, linistea, sporul si prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, sa fiu binevazut, sa am spor in casa, in vite, in pasari, sa fiu ferit de accidente si de relele intamplari, eu si Casa mea, familia si colaboratorii de la munca. Doamne, sa se departeze vrajmasii si sa se imblanzeasca, sa am soarta buna de la Dumnezeu, sa mi se dezlege cununiile si facaturile, sa fiu ferit de argintul viu si lucrurile vrajitoresti sa nu aiba putere asupra mea. Doamne, fereste casa mea de ura si invidie, de certuri, de batai, de boli molipsitoare, de betii, de anturaj prost.

Doamne, fereste familia mea si sufletele noastre de toate incercarile si rautatile si da-ne, Doamne, sanatate, impliniri, realizari si viata fara de primejdii. Doamne, intareste-ma si pastreaza-mi credinta stramosilor, credinta crestinilor. Doamne, ocroteste pe parintii mei, pe fratii mei, pe surorile mele (se spun numele lor) si dezleaga blestemele viilor si mortilor cazute asupra noastra. Si lumineaza mintea si soarta copiilor nostri, da-le spor la invatatura si reusita in viata.

Doamne, vegheaza si intareste tineretul si copiii celor de-un neam si o credinta cu noi. Doamne, ai grija de toti copiii si intelepteste si pe copiii mei. (Toate numele pentru care se roaga respectivul.) Doamne, da-ne painea cea de toate zilele si linistea ta cea sfanta! Doamne, sa se implineasca toate rugaciunile noastre! Doamne, ajuta-ne! Doamne, iarta-ne! Doamne, miluieste-ne! Doamne, fie-Ti mila de noi! Doamne al puterilor, fii cu noi! Amin!”

Rostește-o măcar o dată pe zi timp de o lună și vei vedea că inima ta devine mai ușoară și tu privești lucrurile din viața de zi cu zi cu mai multă înțelepciune. Având mintea curată vei putea să iei cele mai bune decizii și succesul te av urmări la orice pas.

Sursa: crestinortodox.ro.im

Părintele Calistrat: Te-ai lepădat de satana?” ”M-am lepădat de satana” S-o crezi tu!

“Te lepezi de satana şi de toate lucrurile lui, de toţi slujitorii lui, de toată slujirea lui, de toată trufia lui?”,“Mă lepăd de satana!”“Te-ai lepădat de satana?” ”M-am lepădat de satana” “Te-ai lepădat de satana?””M-am lepădat de satana”“Te-ai lepădat de satana?” ”M-am lepădat de satana” S-o crezi tu!

Nimeni nu se leapădă!

Oricine vrea să se simă bine, să aibă plăcere, să fie mulţumit, fericit, împlinit!

Omul permanent caută extazul şi satisfacţia!

Dar.. ce să facem, aşa este scris: „din pământ eşti şi în pământ te vei întoarce”!

Toţi suntem la fel! Vrem, nu vrem… Tot ce-i viu şi mişcă şi e născut, trebuie să intre acolo de unde s-a zămislit! Din adâncurile Tainei lui Dumnezeu! Trebuie să intri în Ciclul Liturgic al Naturii, al cosmosului, al ierbiii, al pământului! Totul este o Liturghie! Nimic nu mai rămâne!

Asta nu învâţăm noi, să dăruim!

Moartea este un dar pentru noi, dar în acelaşi timp este un dar şi pentru cei ce vin! Dacă doi fraţi nu împart un hectar după tatăl lor… dar dacă ar mai trăi şi tatăl lor, şi bunicul lor şi străbunicul lor..şi fii lor, nepoţii lor, strănepoţii lor.. ar mai încăpea pe un hectar? Nu! S-ar ucide între ei!

Parintele Calistrat Chifan –

error: Content is protected !!