Rugaciunea care-ti poate schimba viata! Rosteste-o in fiecare JOI, timp de noua saptamani, si-ti va aduce noroc

Se spune ca rugaciunile fac minuni si ai nevoie doar de credinta pentru a depasi momentele dificile, fapt pentru care iti propunem sa rostesti timp de noua joi, consecutive, un text inedit, ce va face minuni in viata ta.

Asadar, rugaciunea de joi iti poate indeplini cele mai aprige dorinte, insa trebuie sa o rostesti in fiecare zi de joi, timp de noua saptamani, la aceeasi ora. De asemenea, in timpul ritualului ai nevoie de 27 de lumanari, cate trei pentru fiecare zi de joi.

Asadar, ai incredere in Divinitate si rosteste aceasta rugaciune, ce-ti poate schimba viata.

„Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu Tatal, Care in ziua de joi ai luat Cina cea de pe urma, cu ucenicii Tai, care cu mare umilinta ai spalat picioarele lor si ale ucenicului care Te-a vandut!

Apoi, luand paine si vin in mainile Tale sfinte si binecuvantandu-le cu puterea Ta dumnezeiasca, le-ai facut insusi Trupul si Sangele Tau, cu care i-ai impartasit zicand: „Luati, mancati si beti, ca acestea sunt Trupul si Sangele Meu, pentru ca sa se ierte pacatele voastre”.

Cela ce tot in ziua aceasta Te-ai inaltat la cer si ai sezut de-a dreapta lui Dumnezeu, Tatalui Tau, sa imparatesti impreuna cu El in veci, ca Unul-Nascut Fiul Sau preaiubit. Rogu-Te deci, pentru rugaciunile ucenicilor Tai, iarta pacatele noastre, ale tuturor, ale celor vii si ale celor raposati. Da-mi, Doamne, lacrimi fierbinti, ca sa-mi plang pacatele.

Darul Tau cel curatitor, care a spalat picioarele ucenicilor Tai, sa spele si sa curateasca inima si sufletul meu, ca asa, cu vrednicie, cu curatie si cu umilinta sa ma impartasesc cu Sfintele Tale Taine, acum si in timpul mortii mele, iar in ora despartirii mele, cu bucurie sa se suie sufletul meu la Tine, fara de nicio frica, intrebare sau impiedicare sa trec vamile vazduhului, intrand in marirea Ta cea cereasca.

Ajuta-mi, Doamne (aici se rosteste dorinta), ca sa Te maresc in veci, sa ma inchin numelui Tau sfant. Amin.”

RUGĂCIUNEA SFINTEI RITA ÎN CAZURI IMPOSIBILE

(Sfânta făcătoare de minuni imposibile 22 mai)

Novenă care se face 9 sau 15 zile consecutiv sau în zilele de joi.

Sub povara durerilor şi a încercărilor, alerg la tine, o Sfântă Rita, care eşti numită Sfânta imposibilului, la tine vin cu mare încredere ca să ma ajuţi în necazul de faţă (se spune necazul). Te rog, eliberează-mi inima de focul încercărilor, căci pretutindeni e înconjurată de strâmtoare. Ia-mă sub ocrotirea dragostei tale şi opreşte izvorul lacrimilor mele, căci toată oboseala mea a fost zadarnică. Pentru a-mi câştiga numai o rază de mângâiere mă încredinţez ţie (se spune necazul).

O, tu Sfântă Rita, care eşti avocata cazurilor disperate şi grave, nu este posibil ca numai eu să nu fiu ascultat(ă) şi să nu găsesc la tine mângâiere şi ajutor. Tu îi ajuţi pe toţi cei care aleargă cu încredere la tine. Ascultă-mă şi pe mine şi împlineşte-mi cererea, atât de miraculos cum numai tu ştii să o faci.

Învredniceşte-mă şi pe mine a-ţi cânta imnul tău de laudă, de mulţumire şi de recunoştinţă. O, Sfântă Rita, ştiu că păcatele mele sunt piedica împlinirii cererii mele, de aceea te rog, o Sfânta Rita, cere de la Atotputernicul Dumnezeu harul unei sfinte spovedanii, cu o părere de rău perfectă şi o hotărâre sinceră de îndreptare. Ajută-mă să obţin de la Iisus, iertarea păcatelor mele şi aşa, prin mijlocirea ta, o Sfânta Rita, împlinirea cererii mele. Drept recunoştinţă, voi răspândi evlavia faţă de tine tuturor sufletelor disperate şi necăjite. În tine îmi pun toată încrederea mea, Sfântă Rita, roagă-te pentru mine acum şi pururi şi-n vecii vecilor. Amin

Se spune de 3 ori Tatăl Nostru, Bucură-te Marie şi Mărire Tatălui.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!