Rugăciunea către îngerul păzitor al vieții, te ajuta in momentele grele

Încă de la naștere, fiecare om primește un înger păzitor. Acesta ne stă alături toată viața noastră. Când ne este mai greu, tot ce trebuie să facem e să ne rugăm la el pentru îndrumare, ajutor și liniște. Vă prezentăm mai jos rugăciunea către îngerul păzitor al vieții pe care trebuie să o rostiți în fiecare seară, timp de o lună, când vă este greu.

Rugăciune către îngerul păzitor al vieții

“Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pătimașului meu suflet și al vieții mele celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Nu da loc diavolului celui viclean, ca să-mi stăpânească cu silnicie acest trup muritor.

Întărește mâna mea cea slabă și neputincioasă și mă îndreptează la calea mântuirii. Așa, sfinte îngere al lui Dumnezeu, păzitorul și acoperitorul sufletului și al trupului meu celui ticălos, iartă-mi toate cu câte te-am mâhnit în toate zilele vieții mele și orice am greșit în această zi.

Acoperă-mă în această noapte și mă păzește de toată ispita celui potrivnic, ca să nu mânii cu nici un păcat pe Dumnezeu; și te roagă pentru mine către Domnul, ca să mă întărească întru frica Sa și vrednic să mă arate pe mine, robul Său, bunătății Sale.

Amin”.

La un moment dat vei intalni pe cineva si totul va capata sens…

Toate acele nopti in care nu ai putut dormi, acele nopti in care gandurile nu ti-au oferit nici macar putina pace, ci te-au facut sa te indoiesti de tine, sa te indoiesti de iubire, de dreptul de a primi iubire…toate acestea vor fi de domeniul trecutului indata ce il vei cunoaste.

Nu trebuie sa te intrebi cum iti vei da seama ca l-ai cunoscut, vei sti pur si simplu. De ce? Pentru ca il asteptai, pentru ca asteptai acea traire, acea iubire. Vei simti acei fluturi in stomac si nu te vei intreba daca ceea ce simti este dragoste, nu vei avea nevoie sa te intrebi caci inlauntrul tau vei stii ca este dragoste.

Intr-o zi vei intalni pe cineva si totul va capata sens.

Cand acest lucru se va intampla vei uita de toate acele momente in care ai iubit fara sa fi iubita inapoi, vei da uitarii toate acele clipe in care ai suferit. Nici macar nu vor mai conta. Toate acele momente dificile prin care ai trecut for deveni o vaga amintire si nu-ti vor mai pricinui suferinta.

Aceasta persoana care te va iubi sincer, care te va iubi din toata inima, ea va fi singura care conteaza.

Pentru ca te iubeste asa cum meriti, te iubeste sincer, te iubeste asa cum ti-ai dorit. Indata ce-l vei cunoaste, vei sti.

Vei sti pentru ca totul va incepe sa capete sens. Indata ce il vei cunoaste nu vei mai regreta nimic din ceea ce ti s-a intamplat in trecut.

Vei intelege ca fiecare suferinta de care ai avut parte te-a adus la aceasta persoana minunata, vei intelege ca toate experientele care inainte iti provocau durere au meritat intrucat acum iti servesc drept lectii din care ai invatat ca sa fii mai bun/a pentru persoana minunata pe care ai intalnit-o.

Vei inceta complet sa te mai intristezi din cauza a tot ceea ce a fost in trecut si te vei concentra pe viitor cu entuziasm.

Atunci cand vei intalni aceasta persoana nu vei mai fi sarcastic/a atunci cand vei auzi un cantec de dragoste, nu vei mai arunca acele carti cu subiecte romantice, ci din contra, toate acestea te vor face sa canti, sa razi. De ce? Este extrem de simplu.

Pentru ca iubesti. Si iubirea aceasta va fi atat de pura si de magica in asa fel incat totul in jurul tau va fi asemenea unei magii.

Vei avea sufletul impacat, iti vei gasi linistea, vei simti ca esti in sfarsit „acasa” si poti spune cu mana pe inima ca ti-ai intalnit alesul sau aleasa.

Atunci cand vei intalni aceasta persoana la care sperai totul se va calma, totul va deveni bun, bland, pur, frumos.

Vei simti aceasta schimbare indata ce-ti vei fixa ochii pe ei. Nu inseamna ca nu vor mai aparea probleme in viata, viata ne aduce si bune si rele, insa forta de care vei da dovada indata ce il vei cunoaste te va uimi si pe tine.

Si uita…indata ce-l vei intalni, totul in jurul tau va incepe sa capete sens.

Despre femei si bărbaţi.
Bărbatul este cea mai elevată dintre creatură, Femeia e cel mai sublim ideal.

Dumnezeu a făcut pentru bărbat un tron, pentru femeie un altar. Tronul emană, altarul sfinţeşte.

Bărbatul e capabil de orice eroism, Femeia de orice sacrificiu. Eroismul înnobilează, sacrificiul aduce sublimul.

Bărbatul are supremaţia, Femeia are intuiţia. Supremaţia semnifică forţa, Intuiţia reprezintă dreptatea.

Bărbatul este un geniu, Femeia este un înger. Geniul este incomensurabil, Îngerul este inefabil.

Aspiraţia bărbatului este către Gloria supremă; Aspiraţia femeii se îndreaptă către virtutea desăvârşită. Gloria face totul mărit, virtutea face totul divin.

Bărbatul este un cod, Femeia este o evanghelie. Codul corijează, evanghelia ne face perfecţi.

Bărbatul gândeşte, Femeia intuieşte. A gândi înseamnă a avea un creier superior. A intuit simţind înseamnă a avea pe frunte o aureolă.

Bărbatul este un ocean, Femeia este un lac. Oceanul are perla ca-l împodobeşte, lacul – poezia ce-l luminează.

Bărbatul este un vulture care zboară, Femeia- o privighetoare care cântă. A zbura însemnă ne domina spaţiul, a cânta înseamnă a cuceri spaţiul.

Bărbatul este un temple, Femeia un sanctuar. În faţa templului ne descoperim, în faţa sanctuarului în genunchi.

Bărbatul e plasat acolo unde se sfârşeşte pământul, Femeia acolo unde începe cerul.

 

error: Content is protected !!