Rugăciunea către Sfântul Ioan Botezătorul vă apără de răzbunările dușmanilor și pagubă

Rugăciunea către sfântul Ioan Botezătorul – În fiecare an, pe data de 24 iunie, creștinii sărbătoresc cu cinste și evlavie Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, prilej cu care se recomandă citirea unei rugăciuni extrem de puternice, care vă scapă de toate necazurile, vă ocrotește de răzbunările dușmanilor și alungă paguba.

Se citește 9 zile la rând…

Rugăciunea către sfântul Ioan Botezătorul – Pentru ca rugăciunea să aibă efect maxim, se citește timp de nouă zile. Se spune că textul rugăciunii trebuie purtat în portofel…
“O, Mergătorule înainte al Domnului și Botezătorule al lui Hristos, mari și multe sunt vredniciile date ție de la Dumnezeu, fiindcă tu de proorocii cei vechi ai fost proorocit. Tu, după făgăduință și proorocie îngerească, te-ai și născut…

Roagă pe Preamilostivul Dumnezeu ca, cu a Sa nebiruită putere, să mă păzească în toată vremea de primejdiile văzuților și nevăzuților vrăjmași, să mă sprijinească cu a Sa milă la vreme de ispită și să mă întărească cu darul Său.

Pentru rugăciunile Preasfintei și Preacuratei Stăpânei noastre de Dumnezeu Născătoarea și Pururea Fecioara Maria, ca să pot răbda până la sfârșit toate necazurile, ispitele, durerile și suferințele, ca și întristările veacului acestuia de acum.

Și așa, prin mijlocirea sfintelor și preaputernicelor tale rugăciuni, să dobândesc mila lui Dumnezeu și a Mântuitorului nostru Iisus Hristos în ceasul cel de pe urmă al sfârșitului meu.

Amin!”.

error: Content is protected !!