Rugăciunea celor trei dimineți care îți purifică sufletul și te ajută să îți îndeplinești dorințele

Pe 1 august, începe un nou post pentru creștini. Este vorba despre postul cel mare al Sfintei Marii. În timpul acestui post, credincioșii își pot curăța atât sufletul, cât și trupul de păcate și de boală.

Unul dintre cele mai importante ritualuri pe care îl poți urma în aceste zile este ritualul celor 3 dimineți. Când e realizat cu sufletul curat, este de mare ajutor în orice situație grea. Are o putere deosebită și îndeplinește dorințele, purificând totodată sufletul și trupul celui care se roagă.

Pentru a-l îndeplini, nu ai nevoie decât de câteva minute în fiecare dimineață, iar efectele nu se vor lăsa așteptate. Se urmează 3 dimineți la rând, având nevoie doar de o lumânare aprinsă, potrivit secretele.com.

Pe perioada ritualului se recomandă să se țină post.

Rugăciunea de bază ( aceasta se citește în fiecare dimineață)

„Din somn sculându-mă, mulțumescu-Ți Ție, Preasfântă Treime, că pentru multa bunătatea Ta și pentru îndelunga-răbdare a Ta, nu Te-ai mâniat pe mine leneșul și păcătosul, nici nu m-ai pierdut cu fărădelegile mele, ci ai făcut iubire de oameni după obicei.

Și în deznădajduire zăcând eu, m-ai ridicat, ca să slăvesc puterea Ta. Luminează-mi acum ochii gândului, deschide-mi gura că să învăț cuvintele Tale, să înțeleg poruncile Tale, să fac voia Ta, să-Ți cânt în mărturisirea inimii și să laud preasfânt numele Tău: al Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor.

Amin.”

Urmează Rugăciunea primei dimineți – Se rostește după rugăciunea de bază!

”Sculându-ne din somn, cădem către Tine, Bunule, și cântare îngerească strigăm Ție, Puternice: Sfânt, Sfânt, Sfânt ești Dumnezeule; pentru rugăciunile îngerilor Tăi, miluiește-ne pe noi.

Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh.

Rugăciunea celei de-a doua dimineți – Se rostește după rugăciunea de bază!

”Din pat și din somn m-ai ridicat, Doamne; mintea mea o luminează, inima și buzele mele le deschide, ca să Te laud pe Tine, Preasfântă Treime: Sfânt, Sfânt, Sfânt ești Dumnezeule; pentru rugăciunile tuturor sfinților Tăi, miluiește-ne pe noi.

Și acum și pururea și în vecii vecilor.

Amin.”

Rugăciunea celei de-a treia dimineți – Se rostește după rugăciunea de bază!

„Fără de veste Judecătorul va veni și faptele fiecăruia se vor descoperi, ci cu frică să strigăm în miezul nopții: Sfânt, Sfânt, Sfânt ești Dumnezeule; pentru Născătoarea de Dumnezeu, miluiește-ne pe noi.

Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh.Și acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”

 

error: Content is protected !!