Rugăciunea de marti, te protejează de toate relele! Spune-o astazi

Din cele mai vechi timpuri se spune că ziua de marți aduce trei ceasuri rele. Pentru a te proteja de pericole, este suficient să spui această rugăciune.

„Doamne, Dumnezeul meu, osândit stau înaintea feței Tale celei sfinte, și-mi mărturisesc nevrednicia, neputința și sărăcia mea cea mare.

Pentru aceasta mă rog Ție: O, izvor dulce și noianul îndurării, deschide stavilele cerului și plouă asupra mea bunătățile îndurării Tale, pentru ca să pot scoate lacrimi, să plâng, să spăl și să curățesc sufletul meu de întinăciunea păcatelor, cu căința tare și adevărată.

Și ca să-mi dai acest dar, Stăpâne, pun mijlocitor pe Înaintemergătorul Ioan, către care zic:

O, învățătorule al pocăinței și mărite Proorocule, care ești mai mare decât toți proorocii, precum însuși Fiul lui Dumnezeu te-a numit în Sfântă Evanghelie, tu care ai arătat poporului pe Stăpânul Hristos, tu care L-ai botezat în Iordan și ai văzut cerurile deschizându-se, tu care ai auzit glasul Părintelui ceresc și ai văzut pe Duhul Sfânt că un porumbel pogorându-se peste El.

Un VIDEO ce-ti schimba starea de spirit! Urmareste clipul pana la capat si lasa un comentariu pe youtube!

Poti primi un suvenir de la noi! In felul acesta sustinem acesti tineri in ceea ce fac! Ce trebuie sa faci: Urmareste clipul de mai sus, lasa un comentariu in care sa-ti spui parerea despre cum arata templele si sa te abonezi ( subscribe) la canalul de youtube, e gratis! 

Rogu-te, ajută-mi cu mijlocirea ta, tu care stai în cer înaintea Judecătorului veșnic, și fă-L să se îndure de mine, căci ai multă îndrăzneală la iubirea Lui.

Întinde mână aceea cu care L-ai botezat și strică cugetele mele cele rele și mă întărește să-mi petrec viață pe calea cea bună a lui Dumnezeu.

O, Proorocule, luminează-mi mintea cu poruncile Domnului, că să le țin minte și să le păzesc până la sfârșitul vieții mele. Și să stai lângă mine în oră morții mele, să mă duci pocăit înaintea Stăpânului meu, Dumnezeu.

Roagă-te încă și pentru toată lumea, ca Dumnezeu să dea ajutor creștinilor, și celor vii și celor adormiți, să-i odihnească în necazurile cele multe, să le dea toate cele de trebuință și să-i învrednicească Împărăției Sale. Amin.”

Părintele Calistrat Chifan: Gelozia şi furia scurtează viaţa, grijile te-mbătrânesc înainte de vreme! Bucuria omului îi prelungeşte viaţa!

„Nu-ţi lăsa sufletul pradă tristeţii şi nu te înnegura cu propriile-ţi gânduri. Veselia inimii, aceasta-i viaţa omului; bucuria omului îi prelungeşte viaţa. Iubeşte-ţi sufletul şi alintă-ţi inima, alungă-ţi întristarea, căci întristarea pe mulţi i-a ucis şi-n ea nu-i niciun folos. Gelozia şi furia scurtează viaţa, iar grijile te-mbătrânesc înainte de vreme..”

Isus Sirah în Ecclesiasticul, 30:21-24 (traducere de Bartolomeu Anania)

Părintele Calistrat Chifan

error: Content is protected !!