Rugăciunea la Maica Domnului pentru cazuri disperate face minuni. Spune și tu această rugăciune

Această Rugăciune la Maica Domnului pentru cazuri disperate face minuni. Fiecare dintre noi trece, la un moment dat, prin situații de criză, prin cazuri disperate. Acestea sunt momentele în care ne ridicăm privirea către cer. Și cerem îndrurare. Iar această Rugăciune la Maica Domnului pentru cazuri disperate nu rămâne niciodată fără răspuns.

Rugăciune la Maica Domnului pentru cazuri disperate este un ritual. Se face vreme de 7 sâmbete consecutiv. Se aprind câte șapte lumânări, de fiecare dată, în fiecare sâmbătă. Iar această Rugăciune la Maica Domnului pentru cazuri disperate se rostește de 7 ori. Apoi, se împarte rugăciunea la câte 7 persoane. În fiecare sâmbătă, după ce s-a împărțit rugăciunea la cele 7 persoane, se împart și câte 7 pachete cu alimente la persoane amărâte. Cei care au urmat acest ritual spun că face minuni. Împlinește unele dintre cele mai mari dorințe și vindecă boli. Acest ritual de Rugăciune la Maica Domnului pentru cazuri disperate se face numai o singură dată pe an.

Rugăciune la Maica Domnului pentru cazuri disperate

„Preacurată și binecuvântată, de Dumnezeu Născatoare Marie, Maica cea bună a Bunului Împărat, varsă mila Fiului Tău și Dumnezeului nostru spre pătimașul meu suflet. Rare sunt situațiile disperate ca aceasta în care mă găsesc și cu rugăciunile tale mă îndreaptă spre fapte bune, ca cealaltă vreme a vieții mele fără prihană să o trec și prin tine Raiul să dobândesc, Fecioară de Dumnezeu Născătoare.

Îngerul lui Hristos, păzitorul meu cel Sfânt și acoperitorul sufletului și al trupului meu, iartă-mi toate câte am greșit în ziua de astăzi și apără-mă de toată viclenia vrăjmașului meu celui potrivnic. Mă izbăvește, ca să nu mânii cu niciun păcat pe Dumnezeul meu și te roagă pentru mine, păcătosul și nevrednicul rob, ca să mă arăți vrednic bunătății și milei Preasfintei Treimi și Maicii Domnului meu Iisus Hristos și tuturor Sfinților. Amin.”

error: Content is protected !!