Rugaciunea pe care ar trebui sa o rostesti daca ai dat de necaz! Rosteste-o zilnic si vei scapa de probleme

Daca traversezi o perioada dificila si simti ca nu gasesti nicio sansa de rezolvare, iti propunem sa rostesti aceasta rugaciune, care face minuni pentru orice credincios.
„Doamne Dumnezeule, Tu ai ingaduit diavolului sa ispiteasca in Rai pe stramosii nostri, Adam si Eva, spre a le incerca ascultarea si supunerea. Tu ai ingaduit diavolului sa ispiteasca prin groaza si suferinte grele pe Dreptul Iov, pentru a i se vadi virtutile si credinta. Tu ai dat ingaduinta satanei sa se apropie cu ispitire de Insusi Fiul Tau.

Pentru ca, infrant si rusinat, acel duh blestemat sa auda din gura Mantuitorului lumii cuvintele: „Inapoia mea, satano, caci este scris: Domnului Dumnezeului tau sa I te inchini si numai Lui Unuia sa-I slujesti!”. Tu, Cel ce tuturor dreptilor si sfintilor Tai le-ai dat vremuri de ispitire, de primejdii, de necaz si de grele indoieli, pentru ca, prin ele lamurindu-se, sa biruie si sa ramana si mai intariti in credinta, in nadejdea, in dragostea si in supunerea cea catre Tine.

Tu Insuti, Atotputernice si Preabunule Stapane, ajuta-ma in aceasta clipa grea de necaz. Cand duhul satanei imi tulbura mintea cu indoieli si amagiri viclene imi framanta inima. Arata-mi, Milostive Doamne, adevarul si calea Ta cea dreapta. Pentru ca, biruind greaua incercare din clipa de acum, sa ma bucur de cuvintele Apostolului Tau Iacob, care zice: „Fericit barbatul care rabda ispita, caci, lamurit facandu-se, va lua cununa vietii. Pe care a fagaduit-o Dumnezeu tuturor celor ce Il iubesc pe El”.

Daruieste-mi credinta, pentru ca in aceste clipe grele sa cant impreuna cu Proorocul Tau David: „Doamne, cat s-au inmultit cei ce ma necajesc! Multi se scoala asupra mea. Multi zic sufletului meu ca nu este mantuire intru Dumnezeul lui! Dar Tu, Doamne, sprijinitorul meu esti. Slava mea esti. Si Cel ce inalti capul meu. Cu glasul meu catre Domnul am strigat. Si m-a auzit din muntele cel sfant al Lui. Scoala, Doamne si mantuieste-ma! Dumnezeul meu, Tu ai batut pe toti cei ce ma vrajmasesc. Dintii pacatosilor ai zdrobit. A Domnului este mantuirea, si peste tot poporul Tau binecuvantarea Ta.” Amin.

Rugaciunea pe care ar trebui sa o spuna orice elev, inainte de a incepe scoala

A inceput scoala, asa ca iti doresti sa ai succes din plin? Ei bine, pe langa faptul ca trebuie sa studiezi intens, n-ar strica sa rostesti si aceasta rugaciune, care te va ajuta sa ai noroc.
Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu cel viu, ajuta-mi sa trec cu bine prin acest acest nou an scolar ce se incepe in aceasta zi. Cel ce ne-ai cerut sa fim intelepti ca serpii si blanzi ca porumbeii. Lumineaza-ne cugetele sa invatam ceea ce trebuie, ca sa fim bine pregatiti pentru viata care ne asteapta. Tu stii ce e bine si ce e rau. In mainile Tale sunt vietile noastre.

Credem ca ne este de folos sa iesim incununati cu cunostinte din aceasta scoala. Te rugam sa arati si de aceasta data puterea ajutorului Tau. Dar sa nu fie dupa voia noastra, Doamne, ci dupa voia Ta cea sfanta, ca Tu ne iubesti si stii ce ne este cu adevarat de folos.

Doamne, ajuta-ne pe noi sa nu cautam slava lumeasca, ce este degrab trecatoare, ci sa cautam vietuirea curata si sfanta, ca sa dobandesc Imparatia cerurilor. Vietile oamenilor sunt pline de incercari. Ce folos vom avea daca vom castiga bunatatile vremelnice, de nu le vom dobandi si pe cele vesnice? Ce folos vom avea de ne vom lauda in lumea aceasta, daca faptele noastre nu sunt bineplacute Tie? Ajuta-ne, Dumnezeule, ca numai la Tine sa cautam implinirea noastra si sa preaslavim in vecii vecilor Numele Tau cel Sfant, al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

error: Content is protected !!