Rugăciunea pentru ajutor de la Muntele Athos – Îndepărtează relele și ispitele

Rugăciunea de la Muntele Athos – Urcușul duhovnicesc presupune pentru fiecare dintre noi o adevărată luptă.

Ispitele sunt la fiecare pas, tentațiile ne ademenesc dar, așa cum frumos a spus Avva Ammona, ucenicul sfântului Antonie, „ispitele sunt îngăduite credincioşilor adevăraţi, pe când cei fără ispite sunt falşi credincioşi, care poartă îmbrăcămintea credinţei, dar nu trăiesc cum cere credinţa“.

Rugăciunea de la Muntele Athos – Dumnezeu îngăduie omului să fie ispitit, pentru că doar așa își va cunoaște neputința și va reuși să se îndrepte.
Una dintre cele mai puternice rugăciuni care există, de mare ajutor în îndepărtarea relelor și a ispitelor este Rugăciunea de la Muntele Athos, care este citită zilnic de călugării athoniți.

Rugăciunea de la Muntele Athos se citeşte în fiecare dimineaţă!
„1. Dumnezeule, spre ajutorul meu ia aminte! Doamne, să-mi ajuţi mie grăbeşte-Te!

2. Să se ruşineze şi să se înfrunte cei ce caută sufletul meu;

3. Să se întoarcă înapoi şi să se ruşineze cei ce-mi voiesc mie rele;

4. Întoarcă-se îndată ruşinaţi cei ce-mi grăiesc mie: „Bine, bine!”

5. Să se bucure şi să se veselească de Tine toţi cei ce Te caută pe Tine, Dumnezeule, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: „Slăvit să fie Domnul!”

6. Iar eu sărac sunt şi sărman, Dumnezeule, ajută-mă!

7. Ajutorul meu şi Izbăvitorul meu eşti Tu, Doamne, nu zăbovi! Amin”.

Rugăciunea de grabnic ajutor a celor 33 de lumânări…

Fără îndoială că nu există persoană care să nu aibă nevoie de o minune în viața sa. Atunci când aveți impresia că nu mai aveți nici o speranță, citiți cu cea mai mare încredere rugăciunea celor 33 de lumânări.

Citiți această rugăciune în zilele de luni, miercuri și vineri de 33 de ori
Se aprind 33 de lumânări la icoana Mântuitorului, spuneți de 9 ori Tatăl Nostru, apoi se spune de 33 de ori:

„Tatăl nostru primește această rugăciune de la nevrednicul robul său şi în cinstea celor 33 de ani petrecuţi pe Pământ, aşa cum aceste 33 de lumânări luminează Chipul Tău, luminează şi soarta mea. Aşa cum ai schimbat o lume întreagă, fie-ţi milă şi de mine şi nu-ţi întoarce Faţa ta şi Duhul Tău de la mine. Iar voi 318 sfinţi Părinţi şi cu Calinic 319, rupeţi zapisurile, sfărâmaţi lanţurile, dezlegaţi blestemele şi iertaţi păcatele mele şi ale părinţilor mei, că multe am mai păcătuit de la întoarcerea vieţii mele şi până acum Iar voi bunilor ce sunteţi, rupeţi zapisurile, sfărâmaţi lanţurile, dezlegaţi blestemele şi îndepărtaţi nenorocirea care s-a abătut asupra mea şi asupra soartei mele. Iartă Doamne Dumnezeule, binecuvântează pacea pe pământ şi dă iertare de păcate”.

În zilele în care citiți această rugăciune, țineți post și aveți grijă să nu vă certați cu nimeni.

Minunile nu vor întârzia să apară!

error: Content is protected !!