Rugăciunea Sfântului Antonie se citește 9 săptămâni și vă va schimba total viața în bine!

Potrivit sfinților părinți, rugăciunea cea adevărată, spusă din toată inima și cu tot sufletul este secretul care îl ajută pe orice credincios să scape din toate necazurile. Dintre toate rugăciunile din ortodoxie, cea a sfântului Antonie are rolul de a alunga sărăcia și a ne feri de blesteme.

Se citește nouă săptămâni
Rugăciunea care vă va schimba total viața în bine se citește timp de nouă săptămâni, perioadă în care trebuie să nu vă certați cu nimeni, să postiți în fiecare marți (zi considerată a sfântului Anton) și să faceți doar fapte bune.

“Sfinte Părinte Antonie, cel ce te-ai învrednicit să fi vas ales al Mântuitorului Hristos prin credința și prin viața ta curat, du rugăciunile noastre către Dumnezeu și roagă-L pentru sănătatea, pentru mântuirea, pentru ajutorul și pentru iertarea păcatelor tuturor celor ce aleargă la ajutorul Tău cel sfânt.

Cel ce ai fost pe pământ și durerile noastre le ști și păcatele noastre le cunoști, nu trece cu vederea glasurile de rugăciune ale celor ce aleargă la mijlocirea Ta și nu te uita la nevrednicia celor ce Te roagă, ci la slava și mila lui Dumnezeu, pe care Tu L-ai mărturisit și spre care se îndreaptă rugăciunea ce Ți-o aducem cu atâta nădejde.

Slăvite făcător de minuni, părintele săracilor, ocrotitorul văduvelor, sprijinitorul orfanilor, alesul vas al Mântuitorului Hristos, vino cu obișnuita Ta îndurare în ajutorul nostru, prin rugăciunile Tale, către Dumnezeu, ca să fim mângâiați în nevoi, ca să fim sprijiniți în necazuri, ca să fim apărați de primejdii, de ispite, de pofte netrebnice și de păcate.

Ocrotește-ne pe noi și familiile noastre și ne păzește pașii vieții pe cărările mântuirii. Bunule Părinte Antonie, cel ce ai făcut din pustiul Egiptului loc de preaslăvire al Marelui Dumnezeu și al Mântuitorului Hristos, fă și din pustiul sufletului nostru, ars de necredință și ros de patimi, loc plăcut Ție, în care să se sălășluiască virtutea și să crească crinul bine mirositor al faptelor creștine, prin Tine să se mărească numele Tău cel sfânt, al Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.”

Rugăciunea părintelui Puiu Gherontie face adevărate minuni!

Nu există persoană care să nu fi auzit, măcar în treacăt, de sfânta mănăstirea Caraiman, din inima munților Bucegi dar mai ales de cel care a slujit acolo ani buni, starețul Puiu Gherontie, trecut de câțiva ani la cele veșnice.

Văzător cu duhul recunoscut, părintele a dat tuturor celor care-i călcau pragul o rugăciune cu totul inedită, care nu a dat greș niciodată.

Biletul din vis
Rugăciunea i-a apărut părintelui într-un bilețel cu care s-a trezit în mână într-o dimineață. Pe bilet scria:

„Doamne, întoarce-i la bunătate și la rugăciune pe toți vrăjmașii mei. Amin!”.

Și mai scria în bilet că trebuie spusă timp de 30 de zile, de 40 de ori pe zi.  Din acel moment, părintele a continuat ani buni să tragă rugăciunea sa la xerox și să o dea tuturor.

Rugăciunea părintelui Gherontie a făcut atâtea minuni, încât nimeni nu le poate ști numărul…

E indicat ca atunci când începeți să citiți această minunată rugăciune să țineți post și să încercați să nu intrați în conflicte cu nimeni.

După terminarea celor 30 de zile, veți vedea cu proprii dumneavoastră ochi cum vi se va schimba viața. Minunile Maicii Domnului sunt nemăsurate și uneori se află la doar la un pas distanță de noi.

 

error: Content is protected !!