Rugăciunea zilei de MARTI

Rugăciunea pentru ziua de marți este grabnic ajutătoare. Dă curaj și încredere pentru a depăși orice obstacol și te ajută să treci peste necazuri.

Rugăciunea pentru ziua de marți este dedicată acestei zile din săptămână. Și se poate rosti la orice oră, oricând.

Rugăciunea pentru ziua de marți

„Doamne, Dumnezeul meu, osândit stau înaintea feței Tale sfinte. Și-mi mărturisesc nevrednicia, neputința și sărăcia. Pentru aceasta mă rog Ție. O, izvor dulce, noianul îndurării, deschide stavilele cerului!

Și plouă asupra mea bunătățile îndurării Tale. Pentru ca să pot scoate lacrimi, să plâng, să spăl și să curățesc sufletul meu de întinăciunea păcatelor, cu căință. Și ca sa-mi dai acest dar, Stăpâne, pun mijlocitor pe Înaintemergătorul Ioan.

Către care zic: O, invatatorule al pocainței, mărite Prooroc! Tu esti mai mare decat toti proorocii. Precum Însuși Fiul lui Dumnezeu te-a numit in Sfanta Evanghelie. Tu ai aratat poporului pe Stapanul Hristos. Tu L-ai botezat in Iordan și ai văzut cerurile deschizându-se. Tu ai auzit glasul Părintelui ceresc și ai văzut pe Duhul Sfânt ca un porumbel pogorându-se peste El.

Un VIDEO extraordinar pe care ca invitam sa-l urmariti! Apasa pe video si lasa un comentariu pe canalul lor de youtube! Sa ajutam acest cuplu care calatoreste prin lume si ne arata frumusetile ei cu un LIKE! E Gratis!

Vizioneaza clipul de mai sus si lasa un comentariu pe YouTube! Ne ajuta foarte mult, multumim!!

Doamne, miluiește-ne!
Rogu-te, ajuta-mi cu mijlocirea ta, tu care stai in cer inaintea Judecatorului vesnic. Și fa-L sa se indure de mine, caci ai multa indrazneala la iubirea Lui. Intinde mana aceea cu care L-ai botezat si strica cugetele mele cele rele. Și ma intareste sa-mi petrec viata pe calea cea buna a lui Dumnezeu.

O, Proorocule, lumineaza-mi mintea cu poruncile Domnului. Ca sa le tin minte si sa le pazesc pana la sfarsitul vietii mele. Si sa stai langa mine in ora mortii mele, sa ma duci pocait inaintea Stapanului meu, Dumnezeu.

Roaga-te inca si pentru toata lumea, ca Dumnezeu sa dea ajutor crestinilor, si celor vii si celor adormiti, sa-i odihneasca in necazurile cele multe, sa le dea toate cele de trebuinta si sa-i invredniceasca Imparatiei Sale. Amin.

Rugăciunea de ajutor la examene este de folos

Rugăciunea de ajutor la examene are rolul de a limpezi mintea și de a da curaj. Însă le este de folos celor care s-au pregătit temeinic și au nevoie de un impuls pentru a-și alunga emoțiile.

Sfântă Născătoare, ajută-ne!
„Preasfântă Stăpînă Născătoare de Dumnezeu, ești Casa pe care Înţelepciunea lui Dumnezeu Sieşi Şi-a zidit-o. Ești Dătătoarea darurilor duhovniceşti. Ceea ce de la cele lumeşti la cele mai presus de lume mintea noastră o înalţi.

Și pe toţi la cunoştinţa Adevărului îi ridici! Primeşte puţina rugăciune a nevrednicului/nevrednicei robului/roabei tău/tale (se rostește numele)! Care cu credinţă şi smerenie mă închin în faţa Preacinstitei Tale icoane. Și cu umilinţă te rog.

Dăruieşte bună sporire minţii mele. Luminează-mă cu lumina cunoştinţelor. Întăreşte-mi memoria. Dă-mi priceperea cuvenită şi pune în gura mea cuvânt spre răspuns bun. Ca înstrăinat fiind de deşertăciunea pământească şi slava deşartă să mă înalţ cu mintea şi cu inima spre cele nepieritoare şi veşnice. Amin.”

error: Content is protected !!