Rugăciunea zilei de marți pentru fericire și sănătate

Rugăciunea zilei de marți aduce belșug și fericire. Se rostește de trei ori pe zi, dimineață, prânz și seară. Pentru că orice creștin are momentele sale de cumpănă, e nevoie ca rugile să-i fie ascultate. Una dintre rugăciunile care ajută pas cu pas la îndeplinirea dorințelor este rugăciunea zilei de marți, 22 mai.

Rugăciunea zilei de marți pentru belșug și fericire

Rugăciunea zilei de marți  – ”Doamne, Dumnezeul meu, osândit stau înaintea feței Tale celei sfinte, și-mi mărturisesc nevrednicia, neputință și sărăcia mea cea mare. Pentru această mă rog Ție:
Un VIDEO ce-ti schimba starea de spirit! Urmareste clipul pana la capat si lasa un comentariu!


O, izvor dulce și noianul îndurării, deschide stavilele cerului și plouă asupra mea bunătățile îndurării Tale, pentru că să pot scoate lacrimi, să plâng, să spăl și să curățesc sufletul meu de întinăciunea păcatelor, cu căința tare și adevărată. Și că să-mi dai acest dar, Stăpâne, pun mijlocitor pe Înaintemergătorul Ioan, către care zic:

O, învățătorule al pocăinței și mărite Proorocule, care ești mai mare decât toți proorocii, precum însuși Fiul lui Dumnezeu te-a numit în Sfântă Evanghelie, tu care ai arătat poporului pe Stăpânul Hristos, tu care L-ai botezat în Iordan și ai văzut cerurile deschizându-se, tu care ai auzit glasul Părintelui ceresc și ai văzut pe Duhul Sfânt că un porumbel pogorându-se peste El.

Rogu-te, ajută-mi cu mijlocirea ta, tu care stai în cer înaintea Judecătorului veșnic, și fă-L să se îndure de mine, căci ai multă îndrăzneală la iubirea Lui.

Întinde mână aceea cu care L-ai botezat și strică cugetele mele cele rele și mă întărește să-mi petrec viață pe calea cea bună a lui Dumnezeu.”

error: Content is protected !!