Rugaciunea zilei de MIERCURI – rosteste cu incredere aceste cuvinte

N-ai nevoie de un motiv special ca sa te apropii de Dumnezeu. Petrece fiecare zi in credinta, iar problemele te vor ocoli.

Asadar, rosteste cu incredere rugaciunea zilei de miercuri si vei gasi speranta de a depasi orice obstacul.

Preaputernice și iubitul meu Dumnezeu, îmi aduc aminte că te-ai născut om din Sfânta Fecioară în peșteră, și că Te-ai vândut cu treizeci de arginți de ucenicul Tău cel viclean, pentru ca să ne răscumperi pe noi păcătoșii din mâinile diavolului; pentru aceasta Te rog să Te milostivești asupra mea păcătosul și să mă răscumperi și pe mine, vânzătorul și de toate zilele ucigașul.

Și aceasta să o faci, pentru ca să cinstesc nașterea Ta cea sfântă și să mă închin Dumnezeirii Tale.

Dă-mi, Doamne, iertare păcatelor mele celor multe, și putere să stau împotriva relelor trupului și ale sufletului. Primește această mică a mea rugăciune și smerita mea voință, că mă întristez pentru că Te-am întristat și mă amărăsc pentru că te-am amărât fără de număr; încă mă aduc pe mine Ție, și de voia mea mă dau în mâinile Tale, pentru ca să mă pedepsești precum mi se cade și să mă tămăduiești cu ierburi amare, ca un doctor bun precum vei vrea, pentru că altul nu poate să mă vindece, fără numai Tu, Dumnezeul meu și Ziditorul meu.

Urmareste clipul de mai jos si spune cum ti s-a parut in comentarii pe youtube! Asa arata bisericile (templele) in Asia, ce parere aveti?

Poti primi un suvenir de la noi! O iconita cu parintele Arsenie Boca! In felul acesta sustinem acesti tineri in ceea ce fac! Ce trebuie sa faci: Urmareste clipul de mai sus, lasa un comentariu in care sa-ti spui parerea despre cum arata templele si sa te abonezi ( subscribe) la canalul de youtube, e gratis! 

La Tine drept aceea am toată nădejdea mea, crezând că precum ai primit să te vinzi pentru mine, așa îmi vei dărui și acum mila Ta să mă răscumperi din veșnica muncă și să mă pui întru împărăția Ta.

Nu te depărta de la mine, carele sunt mai rău vânzător decât Iuda, nu lăsa să am în inima mea cugetele cele deșarte ale lumii, nu mă slobozi să Te îmbrățișez și să Te sărut cu sărutare vicleană și cu buze spurcate, nici să-Ți zic:

„Bucură-Te, Învățătorule” cu gura mea cea spurcată, nici să Te mai răstignesc în toate zilele cu faptele mele cele fărădelege, nici să Te batjocoresc cu gândurile mele cele rele, precum făceau iudeii pe vremea patimilor Tale, ci ca femeia cea păcătoasă să Te spăl, nu cu mir, ci cu lacrimile ochilor mei, pentru ca să mă învrednicesc să aud și eu din gura Ta cea dulce: „Iertate să-ți fie păcatele.” Amin.

error: Content is protected !!