Rugăciunea zilei de sâmbătă. Rostește-o în fiecare săptămână pentru iertarea păcatelor

Se spune că atunci când simțim că totul este mai greu, este mai bine să ne rugăm, pentru că așa se ne vom schimba starea de spirit. Credința în Dumnezeu trebuie să o avem în noi în fiecare zi și ar trebui să ne gândim la el în orice moment.

Nu trebuie să facem lucruri bune pentru cei din jurul nostru, gândindu-ne că vom primi ceva în schimb. Trebuie să ajutăm cu inima deschisă și sincer, iar așa vom atrage binele asupra noastră.

Toată lumea greșește, însă Dumnezeu ne iartă și ne îngăduie, cu toate astea se spune că tot El ne dă lecții și ne arată cât suntem de puternici. Totuși, niciodată nu trebuie să uităm să Îl rugăm să ne ierte. Nu trece zi de la El să nu greșim, fie că este greșeală cu voie sau fără voie.

Rugăciunea zilei de sâmbătă

Așadar, în fiecare zi de sâmbătă aprinde o candelă și roagă-te. Rostește rugăciunea pentru iertarea păcatelor, conform secretele.com.

„Doamne lisuse Hristoase, Judecătorul meu Prea drept! Cunosc că păcatele mele sunt fără de număr. De aceea, Te rog în această zi, în care de Iosif şi de Nicodim pus fiind în Mormânt,

Te-ai pogorât în iad cu Sfântul şi Îndumnezeitul Tău suflet şi de acolo ai depărtat întunericul cu lumina Dumnezeirii Tale şi ai adus bucurie nespus de mare strămoşilor noştri, căci i-ai mântuit de sclavia cea cumplită şi i-ai suit în rai.

Îngroapă păcatele mele şi cugetele mele cele rele şi viclene, ca să piară din mintea mea şi să nu se mai lupte cu sufletul meu. Luminează întunecatul iad al inimii mele, alungă întunericul păcatelor mele, şi suie mintea mea la cer, ca sa mă bucur de Faţa Ta.

Aşa, Doamne, primeşte umilita mea rugăciune ca o tămâie mirositoare, pentru rugăciunile iubitei Tale Maici, care Te-a văzut pe Cruce pironit între doi tâlhari, şi de durerile Tale cumplite i s-a rănit inima; care împreună cu ucenicii şi cu mironosiţele Te-au pus în mormânt, care a treia zi Te-au văzut înviat din morţi şi la înălţarea Ta Te-a văzut suindu-Te de la pământ la cer, însoţit de Sfinţii Tăi Îngeri.

Îndură-Te, Doamne, şi de cei vii şi de cei răposaţi, pentru rugăciunile Sfinţilor Tăi, către care zic şi eu, nevrednicul: O, fericiţi servitori ai lui Dumnezeu! Nu încetaţi a vă ruga Lui, ziua şi noaptea pentru noi, nevrednicii, care pururea greşim cu atâtea nenumărate păcate! Mijlociţi pentru noi Darul şi ajutorul lui Dumnezeu, pe care nu ştim a-l cere după cuviinţă.

Nu încetaţi a vă ruga, pentru ca prin rugăciunile voastre, păcătoşii să câştige iertare, săracii ajutorul, întristaţii mângâiere, bolnavii sănătate, cei slabi la minte înţelepciune, cei tulburaţi linişte, cei asupriţi ocrotire, şi toţi împreună Darul lui Dumnezeu, spre folosul cel sufletesc, în mărirea lui Dumnezeu Celui în Treime lăudat, Căruia i se cuvine cinste şi închinăciune în veci. Amin.”

Cea mai puternică rugăciune care te scapă de datorii și probleme financiare! Trebuie să o știi pentru că aduce mult belșug în casa ta

Din păcate, o mulțime de oameni au probleme financiare în zilele noastre. Cu toate acestea, se spune că atunci când ne apropiem de Dumnezeu și ne rugăm, ne vom simți sufletul mai împăcat și vom atrage lucrurile bune în viața noastră.

Puțini credincioși stiu că există o rugăciune care atenuează povara grea a datoriilor și aduce prosperitate. Pur și simplu, odată ce o rosteșt, ea aduce un aflux spontan de energie, conform secretele.com. Este bine să rostești această rugăciune cu voce tare și le spui și celor dragi despre ea, pentru că poate face minuni.

Este una dintre cele mai puternice rugăciuni care atrag abundența. Rezolvarea problemelor financiare poate să apară în mai puțin de o lună.

Cea mai puternică rugăciune care te scapă de datorii

„M-am născut din Lumina unde se naște lumina de la sine. Eu vin din abundența Universului. Din aceeași inimă ca Divinul. Mă îndrept spre abundență nelimitată. Deoarece Universul este sursa mea de lumină și abundență.

Decid că tot ceea ce gândesc și toată energia pe care o eliberez va atrage abundență nelimitată în orice aspect al vieții mele.

Decid că nu am nimic de întrebat, pentru că mă aflu în abundență. Pentru că eu vin din aceeași Lumină ca Universul. Voi ști cum să creez aceeași abundență pe care ne-a dat-o forța divină. Amin!”

Ideal este ca atunci când spui această rugăciune să ai o stare de bine și să gândești pozitiv, pentru că numai așa vei atrage lucrurile bune în viața ta. Se spune că cei care sunt optimiști ajung departe.

error: Content is protected !!