Rugaciuni puternice de Buna Vestire – Catre Iisus Hristos

Stapane, Doamne, Dumnezeul nostru, Care esti fara de inceput dimpreuna cu Tatal si dimpreuna-vesnic cu Duhul Tau Cel Sfant, Facatorul cerului si al pamantului si a toata zidirea; Care ai plasmuit pe om si i-ai dat puterea de stapanire asupra a tot ce ai facut Tu; Care ai poruncit, ca un Iubitor de oameni, sa locuiasca in Raiul desfatarii, insa el, prin pizma diavolului, alungat a fost din Rai.

Or si dupa intoarcerea sa in pamantul din care a fost luat, nu ai ingaduit fapturii Tale sa zaca sub tirania diavolului; ci in anii mai de pe urma nu Te-ai rusinat, cu toate ca esti Dumnezeu mai inainte de veci, sa iei chip de rob si din bunatatea Ta sa Te nasti dintr-o fiica fecioara; prin proroci ai insemnat nasterea Ta negraita din ea, trimitandu-l pe Gavriil, Arhanghelul Tau, sa binevesteasca Fecioarei sfanta si preacurata Ta zamislire dintr-insa;

Tu insuti, Stapane, pentru rugaciunile ei si ale tuturor Sfintilor, da-ne sa auzim in suflete graiurile Tale ce ne daruiesc iertarea greselilor si bucuria de neinstrainat. Fa cunoscuta poporului calea pe care sa mearga, prin care vom bineplacea bunatatii Tale, si ne indruma spre a imparati dimpreuna cu Tine in Ceruri.Cu indurarile Hristosului Tau, cu Care bine esti cuvantat, impreuna cu Preasfantul si Bunul si de-Viata-facatorul Tau Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Un VIDEO ce-ti schimba starea de spirit! Urmareste clipul pana la capat si lasa un comentariu pe youtube!

Rugaciuni puternice de Buna Vestire – Acatistul Bunei Vestiri

Slava Tie, Dumnezeul nostru, slava Tie!

Imparate ceresc, Mangaieto­rule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si pe toate le im­plinesti, Vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre.

Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi (de trei ori).

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Preasfanta Treime, miluieste-ne pe noi. Doam­ne, curateste pacatele noastre. Stapane, iarta faradelegile noastre. Sfinte, cerceteaza si vin­deca neputintele noas­tre, pentru numele Tau.

Doamne miluieste (de trei ori), Slava…, si acum…

Tatal nostru, Care esti in ceruri, sfin­teasca-Se numele Tau, vie Imparatia Ta, fie voia Ta, precum in Cer asa si pe pa­mant. Painea noastra, cea de toate zilele, da-ne-o noua astazi si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nos­tri. Si nu ne duce pe noi in ispita, ci ne izbaveste de cel rau. Pentru rugaciunile Sfintilor Parintilor nostri, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi. Amin.

error: Content is protected !!