S-a rugat la Arsenie Boca si s-a produs MIRACOLUL! Prin situatia asta trec sute de mii de romani!

Sute de mii de romani nu au un loc de munca iar foarte multi dintre acestia se chinuie zilnic sa isi plateasca datoriile, fie ca este vorba de banci sau intretinerea locuintei.

Povestea uneia dintre femeile amarate din tara noastra poate fi considerata un miracol. Totul, dupa ce s-a rugat la Sfantul Ardealului, Arsenie Boca.

Dora a trecut prin cel mai greu moment din viata ei: a ramas fara serviciu, a ajuns dintr-un proprietar model intr-un restantier fiindu-i rusine sa mai iasa afara din casa si era cat pe ce sa ramana fara locuinta.

„Dupa moartea rudelor apropiate, am ramas cu multe datorii si eram restantiera la intretinere la bloc”, scrie fanatik.ro.

„Am ajuns in fruntea listei de restantieri la bloc iar intre timp a murit si mama, in mod neasteptat. Numai operatia bunicii de fractura de sold si decesul ei m-au costat enorm de multi bani. Eram practic a nimanui, eram pe drumuri”, mai adauga femeia.

„M-am rugat cu infrigurare la parintele Arsenie Boca, in speranta ca doar el ma mai poate salva. Mai erau doar patru saptamani pana la procesul de evacuare din bloc.

Intr-o zi, vineri seara, cand ieseam de la slujba de la Biserica Sfantul Elefterie, am primit un telefon de la o vecina.

Aceasta mi-a zis sa vin repede acasa pentru ca m-a cautat o ruda. Ma intrebam ce fel de ruda pentru ca toti cei dragi mie s-au dus in eternitate.

Cand am ajuns acasa, mare surpriza! In cutia postala am gasit o scrisoare de la o verisoara, plecata la munca in Italia. Nu mai stiam absolut nimic de Lena, de ani de zile.

Apoi ne-am vazut dupa ce am discutat la telefon si mi-a povestit necazurile ei, si eu pe ale mele.

Lena m-a ajutat cu bani pentru a-mi plati toate datoriile la asociatie si mi-a zis ca vrea sa deschida o afacere in tara, oferindu-mi astfel si un loc de munca. Deci, aveam deja si o promisiune de serviciu”, isi incheie Dora povestea.

Citeste si: Rugaciunea la masa de seara

Mergand seara la masa, se zice:

Manca-vor saracii si se vor satura si vor lauda pe Domnul; iar cei ce-L cauta pe Dansul, vii vor fi inimile lor in veacul veacului.

Slava Tatalui si fiului si Sfantului Duh. Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin. Doamne miluieste (de 3 ori). Binecuvinteaza, parinte. Preotul binecuvinteaza masa.

Dupa scularea de la masa, se zic aceste rugaciuni catre Nascatoarea de Dumnezeu:

Facutu-s-a pantecele tau masa sfanta, avand cereasca paine pe Hristos Dumenzeul nostru, dintru Care tot cel ce mananca nu va muri, precum a zis Hranitorul tuturor, Nascatoare de Dumnezeu.

Darurilor tale fa-ne pe noi vrednici, Nascatoare de Dumnezeu Fecioara, trecand cu vederea gresealele noastre si daruind vindecare celor ce iau credinta binecuvantarea ta, Preacurata.

Apoi se zice:

Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si binecuvantata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat serafimii, carea fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Si:

Veselitu-ne-ai pe noi, Doamne, intru fapturile Tale, si intru lucrurile mainilor Tale, Doamne. Dat-ai veselie in inima mea, mai mare decat veselia pentru rodul lor de grau, de vin si de untdelemn ce s-au inmultit. Cu pace impreuna ne vom culca si vom adormi, ca Tu, Doamne, indeosebi, intru nadejde ne-ai asezat.

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin. Doamne miluieste (de 3 ori). Binecuvinteaza, parinte.

Preotul:

Cu noi este Dumnezeu, cu al Sau har si cu a Sa iubire de oameni, totdeauna, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

error: Content is protected !!